Genel

Netflix’le Anlaşma Yapan Cem Yılmaz’dan Disney Plus Paylaşımı

Cem Yılmaz'dan Disney Plus açıklaması.

Cem Yılmaz’dan Disney Plus açıklaması. Son olarak Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayınlanan Cem Yılmaz, Türkiye’de lansmanı yapılarak yayın hayatına başlayan Disney Plus’la ilgili yaptığı paylaşımda “Hoş geldin, sorun olursa ben buralardayım” ifadelerine yer verdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri mayıs ayında Netflix’te 8 bölümlük dizi olarak yayınlanmaya başladı. Gündeme ilişkin yaptığı yorumlarla adından sık sık adından söz ettiren Cem Yılmaz, Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus’la ilgili de açıklamada bulundu.

Komedyen Cem Yılmaz “Türkiye de yayınlanacak olan Disney+’a ve yerli içerik üreten yapımcılar senarist yönetmenler ve oyunculara başarılar diliyorum. Yayıncılığa Hoş geldin Disney Plus… Ben sorun olursa ben buralarda olacağım.” ifadelerine yer verdi.

Cem Yılmaz son olarak başrollerinde Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Zafer Algöz’ün yer aldığı Erşan Kuneri dizisinde başrol oynamıştı. Başarılı oyunculuğu ve yapımcılığı ile dikkat çeken ünlü komedyen Disney Plus platformuna başarılar diledi. Sevilen oyuncu sorun olduğu takdirde buralarda olduğunu söyledi. Cem Yılmaz’ın bu sözleri fazlasıyla dikkat çekti. Netflix yerine Disney Plus’la mı çalışacak sorularını akla getirdi.

80’lerin başında hapishaneden çıkan Erşan Kuneri’nin film sektöründe değişikliğe gitmesini ve ayakta kalma mücadelesini konu alan dizide Alev, Tumtum, Seyyal, Feride ve Kemal ile yeni yeni filmler çekmesinin anlatıldığı dizi Netflix’in en sevilen Türk içeriklerinden biri oldu. Dizide iki yılda birbirinden farklı yedi tane film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı olan Erşan ve yakın arkadaşlarının İran sinamasından tutun, Anadolu hikayelerine, korku ve romantik hikayelere kadar birçok hikayenin anlatıldığı görülüyor. Cem Yılmaz’ın Erşan karakterine hayat verdiği dizi fazlasıyla yoğun bir ilgi görmüştü. İkinci sezonunun da Netflix’de olması bekleniyordu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu