Genel

Brad Pitt’in Film Galası Tarzı Çok Konuşuldu Görenler Şok Oldu

Brad Pitt'in galada giydiği kıyafet olay oldu.

Brad Pitt’in Film Galası Tarzı Çok Konuşuldu Görenler Şok Oldu. Ünlü Hollywood yıldızı giydiği kıyafetlerle gündem oldu. Brad Pitt son dönemde genellikle eski eşi Angelina Jolie ile sürdürdüğü hukuksal mücadele ile gündeme geliyor. Aynı zamanda sağlık sorunları yaşayan Pitt “yüz körlüğü hastalığı” ile savaşıyor. Aynı zamanda bir zamanların gündemden düşmeyen efsanelere inanıp Fransa’daki şatosunda aylarca define araması da manşetlere çıkan ünlü aktör hakkındaki haberler bitmek bilmiyor. Bu kez de tarzı ile gündeme gelen Brad Pitt hayranlarını şaşırttı. 58 yaşındaki Pitt bu kez bambaşka bir tarzla sevenlerinin karşısına çıktı.

Brad Pitt, son birkaç gündür, Bullet Train adlı filmin tanıtımı ve galası için Almanya’nın başkenti Berlin’de bulundu. Ünlü aktör dün gece film galasına katıldı. Kırmızı halıdaki tarzı ile olay oldu. Hayranları ünlü aktöre dönüp bir daha baktı. Brad Pitt galada etek giydi. Dövmeleri gün yüzüne çıktı.

Yönetmenliğini David Leitch’in yapmış olduğu Bullet Train’in film galasında Pitt’in kırmızı halıya çıkmasını bekleyen hayranları büyük bir şaşkınlık yaşadılar Ünlü aktör Pitt, kırmızı halıya çıkarken kahverengi bir etek giymeyi tercih etti. Ünlü aktör aynı renk bir ceket giymişti. İçinde de açık pembe bir gömlek giyerek tarzı ile hayranlarını şaşırttı.

Oyuncuu güneş gözlüğü de takarak kombinini tamamladı. Bir kolye de takan başarılı aktör tarzı ile gündemi salladı. Angelina Jolie ile yollarını 2019 senesinde ayıran Brad Pitt’in Jolie ile altı tane çocuğu var. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında 6 tane çocukları olan Jolie ve Pitt’in velayet davası sürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu