Genel

Dan Bilzerian Evlendi Mi Çok Konuşulacak Kareler

Playboy Dan Bilzerian evlendi mi?

Dan Bilzerian Evlendi Mi Çok Konuşulacak Kareler. Serveti ve partileriyle gündemden düşmeyen playboy Dan Bilzerian evlendi mi? 2014 senesinde evlilik hakkında “Akıllıca değil.” açıklamasını yapan ünlü playboyun evlendiği konuşuluyor. 33 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşımda bulunan Dan Bilzerian’ın evlendiği konuşuluor. Paylaştığı fotoğrafla takipçilerini ikiiye bölen milyoner evlendi mi? İşte merak edilen detaylar…

Adım attığı her yerde kadınlarla olan yakınlığı ile dikkat çeken ünlü isim Dan Bilzerian Instagram hesabından yanında çiçek tutan bir kadının olduğu fotoğrafı “Sonunda yaptım” notu ile paylaştı. Poker oyuncusu olaran tanınan ünlü isim aynı zamanda serveti ile de gündeme geliyordu. Dan Bilzerian’ın Instagram pozu dikkat çekti.

Dünyanın en evlenmeyecek insanı olarak bilinen Dan Bilzerian’ın evlendi mi takipçileri tarafından merak ediliyordu. Üzerinde takım elbise olan ve yanında da elbise giymiş elinde çiçek olan bir kadın bulunan Dan Bilzerian’ın evlenip evlenmediği merak konusu oldu. Paylaşımına “Sonunda yaptım.” şeklinde not düşmesi ise kafaları karıştırdı.

Kendisine Instagramın Krali diyen ünlü isim 7 sene önce bir fotoğrafın altına “Evlenmeyi düşünüyorsanız unutmayın bir ömür boyu aynı kadınlasınız. Bu hiç akıllıca değil.” açıklamasında bulunmuştu.

Bazı takipçileri ünlü ismin karşısına bu fikirden onu uzaklaştıracak kadın çıktığını iddia edip Dan Bilzerian’ın evlenmiş olabileceğini söyledi. Bazı takipçileri ise bunun bir oyun olduğunu ve Dan Bilzerian’ın asla evlenemeyeceğini söyledi. Sosyal medyanın en çapkın adamı olarak dikkat çeken Dan Bilzerian’ın gerçekten evlenip evlenmediği belli değil. Fakat paylaştığı fotoğraf çoktan tartışma konusu oldu. 42 yaşındaki çapkın isim evlendi mi? Henüz net olarak bilinmiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu