Genel

İbrahim Tatlıses Borçlarını Ödeyemiyor

İbrahim Tatlıses İflasın Eşiğinde

İbrahim Tatlıses Borçlarını Ödeyemiyor. Borçları yüzünden sıkıntılı günler yaşadığı söylenen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer mahkemelik olduğu söylendi. Son olarak büyük oğlu Ahmet Tatlı’nın kasasını boşalttığını söyleyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in borçları yüzünden başı belada. Büyük oğlu Ahmet Tatlı, “Akli melekeleri yerinde değil kendisinin” diyerek babası İbrahim Tatlıses’in mallarına şerh koydurmuştu. İbrahim Tatlıses ise kendi konserinde laf söylemişti. “Bana aklı dengesi yerinde değil diyor bunlar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezberleyebilir mi” sözleri ile yanıt vermişti.

İbrahim Tatlıses’in tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ve milyonlarca lira vergi borcu olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Onur Akay ise İbrahim Tatlıses’in mal varlıkları ile ilgili haciz belgelerini yayınlayarak duyurdu.

Onur Akay, Tatlıses’in Şivan Perwer’e borcu olduğunu dile getirdi. “Birçok alanda yatırımcı olan İbrahim Tatlıses’in ayrıca şirketlerinin, kebap salonlarının elektrik, doğalgaz boçlarını da ödemediği biliniyor. Ben İbrahim Tatlıses’in devlete 120 milyon TL borcu olduğunu öğrendim. Bu borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz kararı verilen İbrahim Tatlıses’in, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer’le de mahkemelik olduğu da açığa çıktı.” ifadelerine yer verdi.

Onur Akay’ın söylediklerine göre Perwer 2014 senesinde İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazanmıştı fakat telif davasını kazanmasına rağmen Perwer’e, İbrahim Tatlıses tarafından herhangi bir ödeme yapılmamıştı. Bunun üzerine de Şivan Perwer’in avukatları da İbrahim Tatlıses’i icraya verdiğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu