Genel

Şevval Sam Yasak Elma’dan Ayrıldı Mı Eda Ece Açıkladı

Şevval Sam Yasak Elma’dan Ayrıldı Mı Eda Ece Açıkladı. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma başrol oyuncusu Şevval Sam’ın ayrılık iddiaları gündemden düşmezken rol arkadaşı Eda Ece konu hakkında açıklamada bulundu. 5 yıldır başrol oynadığı Yasak Elma dizisinden ayrıldığı iddia edilince yakın arkadaşı Eda Ece haberler hakkında konuştu.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay’ın yer aldığı ekranların entrika dolu dizisi Yasak Elma dizisi, 13 Haziran Pazartesi günü yayınlanan bölümle sezon finali yaparak izleyiciyi ekranlara kilitled. Bölümün sonra Çağatay, Yılız ve Ender’in içinde olduğu araç kaza yaptı. İddiaya göre Şevval Sam’ın o kaza sonrası diziden ayrılacaktı. İddialar başarılı oyuncu Eda Ece’ye soruldu.

Başarılı oyuncu Berk Oktay, dün sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu ve sevilen dizi Yasak Elma’dan ayrıldığını açıkladı. Bunun ardından Şevval Sam’dan da açıklama beklendi fakat o herhangi bir açıklama yapmadı. Dijital platform olan Disney Plus’ın etkinliğine katılan Eda Ece ise konu hakkında açıklamada bulundu. İddianın doğru olmadığını belirten Eda Ece “Şevval Sam diziden ayrılmadı, patronumuz şimdilik bizim dinlenmemizi istedi, bu konu hakkında daha sonra tekrar değerlendirme yapılacak. Senaristlerimiz bize 1 ay müsaade ettiler” ifadelerine yer verdi.

Geceye turuncu bir elbiseyle katılan Eda Ece güzelliği ile göz kamaştırdı. Güzel oyuncu Eda Ece, Disney Plus’ın tanıtımından yer almasıyla ilgili de konuştu. “Ben hem kanala hem de dijitale çalışacağım. Şimdilik projem henüz belli değil, önümüzdeki aylarda netleşir ama.” şeklinde konuştu.

5 sezondur Fox Tv Yasak Elma dizisi ile çalışan Eda Ece başka platformlarda da yer alacağını söyledi. Şevval Sam hakkında yapılan açıklamada izleyicinin kafasını karıştırdı. Şevval Sam’a izin verildiği bu tam olarak projeden ayrılmadığını söyleyen Eda Ece açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu