Genel

Zeynep Bastık ve Tolga Akış Tek Celsede Ayrıldılar

Zeynep Bastık ve Tolga Akış ayrılık açııklaması

Zeynep Bastık ve Tolga Akış Tek Celsede Ayrıldılar. Şarkıcı Zeynep Bastık ve menajeri Tolga Akış boşanma kararını açıklamışlardı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akış geçen temmuz ayında dünya evine girmişlerdi. Zeynep Bastık ve Tolga Akış evliliği beceremediklerini söyleyen bir açıklamada bulunmuşlardı. Bastık ve Akış ayrılık mesajlarında “Tolga Benim için sevgiliden veya eşten çok öte biri. O yüzden evliliği sonlandırma kararı alırken durumu fazla dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven başta geliyor her zaman. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyoruz sadece şekil değiştiriyoruz.” ifadelerine yer vermişti.

Tolga Akış da benzer bir açıklamada bulunmuştu. “Biz bu evlilik işini beceremedik. Hiç aramız bozulmasın tartışmayalım dedik. İhanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır ama benden de Zeynep’ten de öyle bir şey çıkmaz.” demişti.

7 Temmuz’da 2021’de Çeşme’de dünya evine girmişti. İkili bugün görülen davada evliliklerini bitirdiler. Tek celsede ayrılan Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanıyoruz paylaşımında bulunmuştu. Bastık eşi ile beraber yaşadığı Levent’teki evden ayrıldı ve kendine Ulus’tan bir ev kiralamıştı. 1 seneyi doldurmadan önce ayrılmak için mahkemeye başvuramayan çift temmuz ayının gelmesini beklemişti. Çift anlaşmalı boşanma ile tek celsede ayrıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu