Genel

Ogeday ve Nisa’dan Olay Aşk Pozu

Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı'nın aşk pozu olay oldu.

Ogeday ve Nisa’dan Olay Aşk Pozu. Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve yarışmadan sevgilisi Ogeday Girişken’in aşk pozu olay oldu. All Star’a katılan iki isim başarılı bir şekilde mücadele etmişlerdi. Ogeday 2017 Survivor şampiyonu olurken Nisa ise All Star şampiyonu olmuştu. Nisa ve Ogeday’ın yarışma boyunca duygusal bir şekilde birliktelik yansıtmamaları hayranlarını oldukça şaşırtmıştı. Ogeday konu hakkında “Eğer romantik olsaydık kısmetse olur programı mı burası diyecekti?” ifadelerine yer verdi.

Ogeday finalde sevgilisi Nisa’yı yalnız bırakmamıştı. Ogeday’ın açıklamaları ve son ana kadar Nisa’ya oy vermesi hayranlarının dikkatini çekti. Ogeday “Asıl tarih bugün değil gönüllülerin son kalesi uzun süreden sonra kadın şampiyon çıkacak Survivor’da” diyerek sevgilisini desteklemişti. Sonuç ne olursa olsun kendisi için bir tek şampiyon olduğunu onun da Nisa olduğunu söylemişti.

İstanbul Tersane’de yaıpılan finalde Nisa Adem’i geride bırakarak birinci olmuştu. Altı aylık sürecin kazananı olan Nisa Bölükbaşı finalden sonra sevgilisi Ogeday’a kavuştu. Adem açıklamasında “Eğer ben olamayacaksam bir kadının şampiyon olmasını isterdim. Performans olarak elinden geleni yaptı kendisini tebrik ediyorum. Önemli olan kupa almak değil kupanın sahibi bu kardeşimiz oldu.” ifadelerine yer vermişti.

Nisa Bölükbaşı ayağının tozu ile sevgilisinin yanına gitti. Teknede aşk pozu veren ikili şampiyonluğu beraber kutladılar. Ogeday “Masal 24 sene önce başladı mutlu bir sonla biten değik mutlu mutlu devam eden masalın kahramını, iyi ki doğdun, varsın.” ifadelerine yer vererek fotoğraf paylaştı. Svegilisi ile teknede romantik poz veren Bölükbaşı Survivor şampiyonluğu ile gündemden düşmüyor. Ogeday Girişken’in sevgilisinin doğum gününü romantik bir şekilde kutlaması olay oldu. Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı’nın fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu