Genel

MasterChef 2022 ne zaman başlıyor? Yarışmacıları kimler

TV8 ekranlarında Survivor 2022 All Star yarışmasında sona gelinirken MasterChef 2022 tanıtım fragmanı yayınlandı. Fenomen yemek yarışması MasterChef 2022 ne zaman başlıyor sorularına cevap arayan izleyiciler ayrıca MasterChef 2022 yarışmacıları ve jüri üyeleri kimler olduğunu merak ediyor. İşte MasterChef 2022’ye dair son gelişmeler.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu gibi ünlü şeflerin yer aldığı MasterChef 2022 için geri sayım başladı. Türkiye’nin heyecanla takip edilen yemek yarışmasında yarışmacılar ve yapılan yemekler güne damga vurmaya hazırlanıyor.

MasterChef 2022 ne zaman başlıyor?

Birbirinden farklı menü ve tarifler ile heyecan dolu eleme sürecine girilecek olan MasterChef 2022 yemek yarışması Survivor 2022 All Star büyük finalin ardından hemen sonra TV8 ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Şef adayları her sene olduğu gibi ön eleme turlarında başarılı olarak MasterChef 2022 sezonunun finalinde yarışmanın birincisi olmak için mücadele verecek. Önce bireysel daha sonra takım olarak devam edecek eleme turlarında başarılı olan en iyi yarışmacılar şeflerin belirlediği menüler ile en iyi lezzeti çıkarmak için tüm hünerlerini konuşturacak.

Survivor 2022 All Star finalinin hemen ardından başlayacak olan MasterChef tanıtım fragmanı yayınlandı fakat yarışmacılar ve tam yayın tarihi açıklanmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu