Genel

İsmail Hacıoğlu’nun Yüzüne Fünye Patladı Korkunç Anlar

Çekim sırasında İsmail Hacıoğlu'nun yüzüne fünye patladı

İsmail Hacıoğlu’nun Yüzüne Fünye Patladı Korkunç Anlar. Başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen İsmail Hacıoğlu Kilis’te çekimleri devam eden 49 filminin başrolünde yer alıyordu. Çekimler sırasında kaza geçirerek sevenlerini korkuttu. İsmail Hacıoğlu’nun yüzüne fünye patladı. Yüzünde yaralar ve yanıklar oluştu.

2014 senesinde Musul’u alan IŞİD militanlarının Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğunda 49 Türk vatandaşını rehin almasını anlatan 49 filminin çekimleri sırasında İsmail Hacıoğlu’nun yüzüne fünye patladı. Mehmet Canpolat’ın yapımcılığını üstlendiği 49 isimli filmin setinde yaşanan kaza korkuttu.

Aksiyon sahnelerinin yaşandığı dizide fünye Hacıoğlu’nun yüzüne patladı. Habere göre görevli fünyeyi planlanandan erken patlatınca ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu yaralandı. Setteki ambulansta Hacıoğlu’na ilk müdahale yapıldı. Kaldığı otelde dinlenen ünlü oyuncunun yüzünde ve vücudunda yaralar meydana geldi.

Sınav, Anlat İstanbul, Vali, Kabadayı, Çakal, Gökten 3 Elma Düştü, Meryem, Sonsuz Bir Aşk, Ayla, Kafes, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, Şuursuz Aşk, Türk İşi Dondurma, Kesişme İyi Ki Varsın Eren gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu 36 yaşındadır. Ayrıca Koçum Benim, Bir İstanbul Masalı, Sinekli Bakkal, Osmanlı Tokadı, Firar, Kayıtdışı, Kayıp İnci, Çocuk, Mehmetçik Kütül Amare, Zümdürüanka, Mahkum gibi dizilerde yer aldı.

2010 yılında Vildan Atasever ile evlenen ünlü oyuncu 2015 yılında ayrıldı. 5 Şubat 2016 yılında ise Duygu Kaya Kumarki ile dünya evine girdi. Yemin adında kızı dünyaya geldi. 2020 yılında Duygu Kumarki ile de yollarını ayırdılar. Birçok ödül alan oyuncu halen Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde Onur Tuna ile başrol oynuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu