Genel

Acun Ilıcalı’nın Yeni Teknesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Acun Ilıcalı'dan yeni tekne. Balmy isimli teknesi ile sularda.

Acun Ilıcalı’dan yeni tekne. Balmy isimli teknesi ile sularda. Yapımcı ve iş insanı Acun Ilıcalı yeni teknesini suya indirdi. Mengi Yay Yachts’ın 3 senede yapmış olduğu 50 metrelik motor yatın ismi Acun Ilıcalı’nın kızlarının baş harfleri ile oluşturuyor. Acun Ilıcalı’nın yeni teknesinin fiyatı ise merak konusu oldu. Özel olarak tasarlanan yat hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Acun Ilıcalı’nın yatı 8 Haziran’da Tuzla’da suya indirildi. Tuza Tershanesinden suya indirilen yat oldukça beğenildi. Mengi Yay’ın Virtus 47 Hull serisinden olan ve çelikle aliminyumdan üretilen yat seçkin ve güzel bir tasarıma sahip. Acun Ilıcalı’nın ailesi için üretilen yata ayak tenisi ve 10 metrelik havuz da bulunuyor.

Kış boyunda Dominik-İstanbul arası gidip gelen Acun Ilıcalı İngiltere’de Hull City takımını alarak programını daha da yoğunlaştırmıştı. Sevgilisi Çağla Altunkaya ile kutlamalarda yer alan ünlü yapımcı Exxen platformunun da sahibidir.

53 yaşındaki Acun Ilıcalı 1989 yılında Seda Başbuğ ile evlenmişti, Banu adındaki ilk kızı bu evlilikten dünyaya gelmişti. Ardından Zeynep Yılmaz ile evlenen Acun Ilıcalı’nın bu evliliğinden Leyla ve Yasemin adında iki kızı olmuştur. 2016 yılında Zeynep Yılmaz ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı 2017’de Şeyma Subaşı ile dünya evine girdi ve Melisa adındaki kızı bu evlilikte dünyaya geldi. 2018 yılında Şeyma Subaşı ile yollarını ayırmıştı. Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Ünlü yapımcı Survivor, Masterchef Türkiye, Exatlon gibi yarışma programlarının yapımcılığını üstlenmiştir. Lüks yaşamı ile dikkatleri üzerine çeken Ilıcalı son olarak özel bir yat satın aldı. Ailesinin ihtiyaçları için özel olarak tasarlatmış olduğu yatın ismini kızlarının baş harfinden oluşturduğu Balmy ismini verdi. Acun Ilıcalı’nın yeni yatının fiyatı henüz belli olmasa da milyonluk teknesi göz kamaştırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu