Genel

Cem Yılmaz Trafik Kazası Geçirdi

Cem Yılmaz'ın trafik kazası gündem oldu. Sağlık durumu nedir?

Cem Yılmaz Trafik Kazası Geçirdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bodrum’da geçirdiği trafik kazasıyla ilgili ilk kez konuştu. Başarılı komedyen Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Habere göre ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gece Bodrum’da bir kaza geçirdi. Başarılı oyuncu bir taksiyle çarptı. Sağlık durumu merak edilen Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu ortaya çıktı.

Cem Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 10 gün önce kaza yaptığını belirten Cem Yılmaz “10 gün önce bir taksici ile çarpıştık, arabalar servisten çıktı onarıldı hatta. Sağolsun eş dost telaş yapmışlar. “Ölümden döndü” diye haber olmuş. Haberi görünce şaşırdım ölümden dönen var mı, elbette ölümden dönmedim direkt o yolda ilerliyorum.” ifadelerine yer verdi. Bodrum’da kaza yapan ünlü oyuncu başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

49 yaşındaki ünlü komedyen Cem Yılmaz Vizontele, GORA, Organize İşler, Hokkabaz, Arı Filmi, AROG, Canım Ailem, Yahşi Batı, Av Mevsimi, Sonra Ağlayacağım, Pek Yakında, Son Umut, Ali Baba ve 7 Cüceler, İftarlık Gazoz, Arif V 216, Karakomik Filmler, Karakomik Filmler 2 gibi filmlerde yer alan ünlü oyuncu son olarak Netflix ekranlarında yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu gibi isimlerle beraber başrol olarak yer aldı.

Aynı zamanda Bir Tat Bir Doku, Milenyum, Bifo & CMYLMZ, CM101MMXI, STANDartCY gibi gösterilere imza atan başarılı komedyen kaza haberi ile gündeme geldi.

2012 yılında Ahu Yağtu ile evlenen ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Kemal adında oğlu vardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu