Genel

Aleyna Tilki’den Şok Açıklama: Bana Yapılanları Anlatsam Ters Kelepçeyle Tutuklanırlar

Aleyna Tilki’den Şok Açıklama: Bana Yapılanları Anlatsam Ters Kelepçeyle Tutuklanırlar. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki söylediği son sözlerle magazin gündeminde dikkat çekti. Çocuk yaştan beri müzik sektöründe etkisini gösteren ünlü şarkıcı Twitter hesabından “Beni zorlamayın” şeklinde açıklamada bulundu. Işın Karaca ise Tilki’ye destek verdi. “Hiç susma” diyerek desteğini belli etti. Aleyna Tilki’nin taciz itirafına Işın Karaca’dan destek geldi. Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu.

22 yaşındaki güzel şarkıcı son zamanlarda klipleri ile gündeme gelmeye başladı. Twitter hesabından yaptığı son açıklamada “Ben çocukken bana yapılanları söylesem en az 10 kişi ters kelepçe ile tutuklanır. Beni zorlamayın” ifadelerine yer verdi. Tilki’nin bu sözlerinden sonra meslektaşı Işın Karaca’dan “Hiç susma, yapılanlar cezasız kalmamalı.” ifadelerine yer verdi.

Son zamanlarda verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı bir takipçisinin yorumuna verdiği cevapla da gündem olmuştu. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Tilki Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Arkasını dönerek verdiği son poza bir takipçisi “Gurbetçi bavulu” şeklinde yorum yapınca başka bir takipçisi de “Popondaki büyüme kontrolden mi çıkıyor yoksa Kim Kardashian’a mı benziyorsun git gide?” şeklindeki sözlerinin üzerine ünlü şarkıcı “O hep büyüktü ve ben biraz kilo aldım. Yine de kontrol bende canlarım merak etmeyin.” ifadelerine yer vermişti.

Dipsiz Kuyum, Sen Olsan Bari, Cevapsız Çınlama, Nasılsın Aşkta, Take İt Or Leave it, Yalnız Çiçek, Sır, Bu Benim Masalım, Aşk Ateşi, Yalan, Retrograde, Trol, Nehir, Sevmek Yok, Geberiyorum gibi şarkılarla bilinen Aleyna Tilki 16 yaşından beri müzik sektörünün içinde. Youtube Türkiye’nin en çok izlenen videoları içerisinde klipleri yer almaktadır. Ünlü şarkıcı Exxen platformunda yayınlanan İşte Benim Masalım isimli dizide yer almıştır. Ünlü şarkıcı 22 yaşındadır ve her pozuyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu