Genel

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser Davasına İlk Duruşmada Neler Yaşandı?

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser hakim karşısında!

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser Davasına İlk Duruşmada Neler Yaşandı? Benzemez Kimse Bize isimli programı Mustafa Keser ve Bülent Ersoy arasında çıkan kavga sebebi ile kısa sürede ekrana geçen yıl veda etmek durumunda kalmıştı. Yaşanan tartışmanın ardından Mustafa Keser ve Bülent Ersoy mahkemelik olmuşlardı, ilk duruşma görüldü.

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy Benzemez Kimse Bize isimli programı beraber sunuyorlardı. İkilinin arasında çıkan kavga nedeniyle kısa sürede yayından kaldırılan programın ardından ikili mahkemelik olmuştu. Yaşanan kavga sonrasında Mustafa Keser ve Bülent Ersoy mahkemelik oldu. Programda

Mustafa Keser “Bana, ‘Keserrr’ diye bağırması sinirimi bozuyordu, babanın uşağı mı var? Seni Diva yapmazlar, divan yaparlar” şeklindeki sözlerinden sonra “Seni sekize katlayacak isimler var bu ülkede, Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyorsun.” şeklinde konuşmuştu. Ayrıca ünlü sunucu “Zeki Müren gitmiş de, o kalmışmış… Hadi oradan sen kendini ne sanıyorsun? Canlı yayında bizi imtihan ederlerse sen kaybedersin imtihan etsinler bizi kaybeden kazananın elini öpsün” sözlerine yer vermişti.

Bülent Ersoy ise bir magazin programında konuşup “Haddini aşan herkese gereken cevabı veririm ben. Program benim programımdı, Oturduğum koltuk ona çok battı. Bundan rahatsızlık duydu.” ifadelerine yer verdi. “Diva denmezmiş beni divan yaparlarmış öyle dedi. Beni 1980’lerin öncesi için vurmak istiyor. Şöhretim sadece bu ülkede değil, tüm dünyada benim.” ifadelerine yer verdi.

Diva Bülent Ersoy “Seni diva değil, divan yaparlar” sözleri için tazminat davası açıştı. 1 TL’lik manevi tazminat davası açan ünlü sanatçı davayı açan taraf olmuştu. Mustafa Keser ise mahkede Ersoy’u ayrımcılık yapmakla suçladı ve hakaret etmediğini belirtti. Mustafa Keser canlı yayında kendisine “Kürdo” diyerek milyonlarca kişinin önünde küçük düşürüldüğünü hatırlattı. Mahkeme ise Ersoy’un tanıklarının dinlenmesi sebebi ile duruşmayı erteleme kararı aldı. İkilinin arasındaki mahkeme magazin gündeminde dikkat çeken olaylardan oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu