Genel

Eda Ece’den Muhabirlere Sitem: Annem Gibi Sürekli Evlilik Soruyorsunuz

Eda Ece muhabirlere sitem etti

Eda Ece’den Muhabirlere Sitem: Annem Gibi Sürekli Evlilik Soruyorsunuz. Başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Eda Ece Yasak Elma dizisinde kardeşini canlandıran Sevda Erginci ile mekan çıkışı görüntülendi. Hasret gideren ünlü oyuncular mekan çıkışı gazetecilere yakalandılar. “Sizin yüzünüzden spora başladım. Hep kötü açılarla çekiyorsunuz” dedi.

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Marmaris’te tatile çıkan ünlü oyuncu İstanbul’da görüntülendi. Muhabirlere “Beni dağlardan çekiyorsunuz resmen, Eda çekiyoruz deyin güzel bir poz vereyim. Sizin yüzünüzden artık spora başladım. Benim de havalı fotoğraflarım olsun.” dedi.

Yasak Elma’ya final sezonu çekeceklerini söyleyen Eda Ece “Yasak Elma’ya yakışır bir final çekeceğiz.” açıklamasında bulundu. Şevval Sam ile projede aynı kalan yanına sürekli başka oyuncular gelen Eda Ece Disney Plus’da Yıldız karakteri için bir dizi çekileceği söylentileri hakkında da konuştu. Yıldız karakteri için dizi çekileceği iddiası sorulduğunda Eda Ece “Öyle bir teklif var konuşuyoruz.” dedi.

Eda Ece’ye evlilik sorulduğunda “Annem gibi sürekli evlilik soruyorsunuz. Annem gibisiniz aynı. Bu işler kısmet, ne ara gaza gelirsek o zaman evleniriz. Zaten o da bende çok yoğun çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. Dizi setlerinde fazlasıyla gelinlik giydiğini söyleyen ünlü oyuncu “Dizilerde dokuz kez evlendim. Hatta çocuğum bile oldu. Her duyguyu tattım anlayacağınız.” dedi. Yurt Dışına çıktığında Yasak Elma fanları olan Lübnanlıların sevgisini gördüğünü söyleyen ünlü oyuncu “Diziyi takip edenler karşıma çıkıyor, çok seviniyorum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu