Genel

Çağla Şikel Zeynep Bastık’ın Eski Eşiyle Aşk Mı Yaşıyor?

Çağla Şikel ve Tolga Akış aşk mı yaşıyor?

Çağla Şikel Zeynep Bastık’ın Eski Eşiyle Aşk Mı Yaşıyor? Başarılı şarkıcı Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış ve eski manken Çağla Şikel ile aşk yaşadığı iddialarından sonra ikiliden jet hızında açıklama gelmedi.

İki çocuk annesi olan güzel sunucu ve manken Çağla Şikel’in Zeynep Bastık’ın geçen hafta ayrıldığı Tolga Akış ile aşk yaşadığı iddia edildi. Tolga Akış konu sonrasında ilk kez açıklamada bulundu. Geçen Temmuz’da görkemli bir düğünle evlenen ikili bir yıl olmadan ayrılık kararı almıştı. Evliliklerinin birinci senesi dolmadan boşanma kararı alan ikilinin bu kararı fazlasıyla dikkat çekmişti. Başarılı şarkıcı ile yollarını ayıran Tolga Akış, Zeynep Bastık ile evlilik işini beceremediklerini ve yoluna arkadaş kalarak devam edeceklerini duyurmuşlardı.

Çağla Şikel ile aşk yaşadığı iddiası sonrası ilk kez konuşan Tolga Akış Instagram hesabından açıklamada bulundu. “”Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun’dur. Ben orada bile değildim, hangover olmuşum odada yatıyorum o sırada. Aynı zamanda orası da Edis’in kulisi değil, Alaçatı’da bir mekan” şeklinde açıklamada bulundu.

2017 senesinde kurduğu bir dijital ajans şirketini yöneten ünlü isim uzun süredir aşk yaşadığı şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık ile 7 Temmuz 2021 tarihinde evlendi. 11 Haz 2022 tarihinde ise boşanacaklarını duyurdular ve geçen hafta yollarını ayırdılar. Zeynep Bastık’ın menajeri olan Tolga Akış son zamanlarda dikkat çeken magazin haberleri içerisinde yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu