Genel

Türkiye güzeli Esra Sönmezer otobüse bindi hesabından paylaştı

2002 Türkiye güzeli oyuncu Esra Sönmezer, otobüse bindi ve çektiği kareyi sosyal medya platformu Instagram sayfasından paylaştı yer yerinden yıkıldı.

Toplu taşıma araçları son dönemde ünlülerin dahil olduğu ve halk otobüsünde çekilen fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan ünlüler kervanına 2022 Türkiye güzeli Esra Sönmezer’de katıldı.

20 yıl sonra ilk kez toplu taşımada halk otobüsüne bindiğini söyleyen Esra Sönmezer “Şimdiye kadar ya kendi aracımı ya da set aracını kullandığım için halk otobüsüne gerek duymadım. Otobüsü taksiden daha çok seviyorum. Çünkü taksiye bir dünya para veriyorsunuz, hem hızlı kullanıyorlar hem de sizi dinlemiyorlar. Trafik saatlerinden bazı taksiler sizi almıyor. Kısa mesafe ise zaten direkt indiriyorlar.” dedi.

TOPLU TAŞIMADA ÜNLÜ VAR!

Toplu taşımada ünlü var! Magazin dünyasının ünlü isimleri trafiğe takılmamak için zaman zaman toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. İşte bu kervana 20 yıl sonra ilk kez halk otobüsüne binen Türkiye güzeli Esra Sönmezer yaptığı paylaşımla halk arasına karışmaktan çekinmeyen isimler arasında yer aldı.

‘KEYİFLE KULLANIYORUM’

İş insanı Aslı Şen, toplu taşıma aracı metroda çekilen yeni bir videosunu Instagram hesabına yükledi. “Evimin konumu itibarıyla en çok kullandığım toplu taşıma aracı metro” açıklaması yapan Şen, o videonun altına şu notu düştü: “Metroya binmem olay olmuş. Valla şahsen çok keyifle kullanıyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu