Genel

Merve Boluğur’un Yeni Sevgilisi Kim?

Merve Boluğur'un yeni sevgilisi şaşırttı

Merve Boluğur’un Yeni Sevgilisi Kim? Şşştttt isimli şarkı ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Merve Boluğur şaşırttı. Son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Merve Boluğur sevgili yaptı. Merve Boluğur yeni aşkını sosyal medyadan duyurdu. “Çok yakışıklıı birini istemem. Şeytan tüyü olmalı, beni tutku ile sarmalı, sevmeli.” ifadelerine yer veren Merve Boluğur sevgilisi ile poz verdi.

Merve Boluğur’un yeni sevgilisi belli oldu. Mert Aydın ile aşk yaşamaya başlayan Merve Boluğur sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiriyordu. İstanbul’da bir mekanda sahne alan şarkıcı dansları ve şarkıları ile olay olmuştu. Sahne aldığı mekanda 2500 TL giriş ücreti ödeyen hayranlarına eğlence dolu anlar yaşattı.

Geçen günlerde de Yıldız Tilbe’nin konserinde sahne alıp şarkısını söylemişti. Başarılı oyuncu, oyunculuğu bıraktığını şarkıcılıkla devam edeceğini açıklamıştı. Aynı zamanda Youtube kanalı olan ünlü oyuncu kendine tarz videoları ile gündeme geliyor.

Sosyal medyada sevgilisi olduğu iddia edilen biriyle fotoğrafını paylaşan Merve Boluğur şaşırttı. Murat Dalkılıç ile 2017 yılında ayrılan ünlü oyuncu Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl, İçimdeki Fırtına, 3 Adam gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu artık oyunculuğu bırakıp şarkıcılıkla devam edeceğini söylemişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu