Genel

Tuvana Türkay’ın 14 Yaş Büyük Yeni Sevgilisi

Oyuncu Tuvana Türkay'ın yeni sevgilisi

Tuavana Türkay Kendisinden 14 Yaş Büyük Sevgilisi İle Yakalandı. Beraber oldukları iddia edilen Tuvana Türkay ve iş insanı İzzet Antebi beraber görüntülendiler. Önceki akşam Bodrum’da el ele görünen çift artık ilişkilerini gizlemiyor.

Bodrum’da Gündoğan’da kameralara yakalanan ünlü oyuncu kendisinden 14 yaş büyük olan sevgilisi ile beraber basın mensuplarını karşılarında görünce önce çok şaşırdılar sonra poz verdiler. Ünlü oyuncu Tuvana Türkay iş insanı İzzet Antebi ile el ele poz verdi.

Geçen haftalarda magazinn muabirleri ile sohbet eden ünlü oyuncu Türkay aşkın kendisi için ne ifade ettiğini belirtmişti. “İnsan annesinin karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir yaratıktır. Sevgi ile beraber bir insanın yapamayacağı şey yoktur. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an karşılaşamayız.” ifadelerine yer vermişti.

Tuvana Türkayy ile aşk yaşayarak dikkatleri üzerine çeken İzzet Antebi kimdir merak edilmeye başlandı. Çift önce Yalıkavak’ta Eskiyer isimli balıkçıda yemek yedi daha sonra Gümüşlük’te başka bir lokantada görüntülendi. Peki Tuvana Türkay’ın aşkı İzzet Antebi kimdir?

İZZET ANTEBİ KİMDİR?

1 Haziran 1977 tarihinde dünyaya gelen iş insanı Moris Antebi’nin oğludur. Kariyerini ailesiyle beraber devam ettiği Üniteks isimli aile şirketileri vardır. İzzet Antebi, şirketin yönetiminde söz sahibi olan önemli bir isimdir. Bu şirket Giyim üzerine faaliyet göstermektedir. İstanbul ve İzmir’de üretim tesisleri yer alır. Aynı zamanda ünlü iş insanı olan İzzet Antebi, bir dönem farklı lokasyonlarda hizmet veren restorana da sahiplik etmiştir. Ünlü iş insanı 12 yıllık eşi Didem Sarı’dan Ekim 2021’de ayrılmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu