Genel

Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım’ın Tekne Keyfi

Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım’ın Tekne Keyfi. Son olarak Üç Kuruş dizisindeki Kartal karakteri ile beğenileri üzerinde toplayan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri dizisinden rol arkadaşı Cem Yılmaz ve oyuncu Kaan Yıldırım ile beraber tekne tatiline çıktı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran üçlü teknedeki pozları ile gündem oldular.

Dostlar yaz sezonunu beraber açtı. Cennet Koyuna demir atan üçlü Bodrum’da denizin tadını çıkardılar. Tatil sezonunu teknede açan üçlü ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın teknesinde görüntülendi. Kaan Yıldırım fit vücudu ile dikkat çekerken Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz’ın kilolu halleri dikkat çekti.

Yalıkavak’da bir mekanda beraber eğlenen ekip ertesi gün teknede bir araya geldi. Uraz Kaygılaroğlu ile Kaan Yıldırım seabob yaptılar. Komedyen Cem Yılmaz ise teknesinde güneşlenerek o anları telefonuyla kaydetti. Cem Yılmaz kendisini Bodrum’da serin sulara bırakıp keyfini çıkardı. Yakın dostlar bir süre sadece denizin keyfini çıkararak yüzdüler. Sohbet eden üçlü kendi aralarında kahkaha yarışına girdiler.

Denizden çıktıktan sonra Uraz Kaygılaroğlu tekneye gidip slip mayosu ile duş aldı. Günlerdir Bodrum’da beraber vakit geçiren Kaan Yıldırım, Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz günün sonunda sohbetlerine teknede devam ettiler. Ünlü oyuncular sosyal medyadan da fotoğraf paylaşmayı ihmal etmediler. Dondurma yerken poz yayınlayan üçlü tatillerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.

En son Kaan Yıldırım, Bodrum’da bir kadınla beraber görüntülenmişti. Hande Erçel ile aşk yaşadığı bilinen ünlü oyuncunun hakkında ayrılık iddiaları çıkmıştı. Hande Erçel, magazin muhabirleri tarafından görüntülendiğinde Kaan Yıldırım soruldu. Ünlü oyuncu “Kaan hep arkadaşımdı, hep öyle kalacak.” şeklinde açıklamada bulunarak ayrılık iddialarını doğruladı. Kaan Yıldırım’ın Bodrum’da bir kadınla görüntülenmesi dikkatleri üzerine çekmişti. Bodrum’a arkadaşları Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz ile tatil yapan ünlü oyuncu aşk haberleri ile gündemden düşmüyor. Dostları ile beraber Bodrum tatile gitmesi çok konuşuldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu