Genel

Gupse Özay’dan Hamilelik Pozu

Gupse Özay ve Barış Arduç'un bebeğinin cinsiyeti ne?

Gupse Özay’dan Hamilelik Pozu. Ünlü oyuncu Gupse Özay ve meslektaşı Barış Arduç 2020 yılında dünya evine girmişti. Gözlerden uzan bir evlilik süren ikili bebek beklediklerini duyurmuştu. Ünlü oyuncu Gupse Özay arkadaşları ile verdiği pozda karnı burnunda hali ile dikkatleri üzerine çekti. 2017 senesinde Deliha filminin çekimlerinde tanışan çift 6 yıl aşk yaşayıp evlilik kararı almıştı. Ünlü çift Alaçatı’da gözlerden uzak bir törenle evlenmişti.

Anne ve baba olmak için gün sayan ikiliden ünlü oyuncu Gupse Özay 7 aylık hamile. Kız bebek bekleyen Gupse Özay hamilelik döneminde iki film, bir dizi yazdığını belirtti. Gupse Özay’ın ilk karnı burnunda pozu olay oldu. Ünlü oyuncu Gupse Özay bu süreci verimli geçirdiğini dile getirdi. “Yoksun deyip duruyorsunuz da iki film, bir animasyon ve bir dizi yazdım. Boş durmadık biz yani, ama önce bu küçük kız doğsun.” ifadelerine yer verdi. Kız bebeğini kucağına almanın hayalini kuran çift gözlerden uzak bir yaşam sürüyorlar.

37 yaşındaki Gupse Özay Yalan Dünya, Deliha, Ters Yüz, Küçük Esnaf, Görümce, Tatlım Tatlım, Deliha 2, Eltilerin Savaşı gibi filmlerde yer almıştır. Ayrıca birçok reklam filminde yer almıştır. Eşi Barış Arduç ise Sadece Sen, Deliha, Mutluluk Zamanı, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı, Burada Laf Çok, Kiralık Aşk, Kuzgun, Çukur, Alparslan Büyük Selçuklu, Kulüp gibi dizilerde yer almıştır. Başarılı oyuncu Barış Arduç birçok dizi ve filmde yer almıştır. 34 yaşındaki oyuncu baba olmak için gün sayıyor.

BEBEKLERİNİN İSİMLERİ BELLİ Mİ?

Başarılı oyuncu Gupse Özay 2 ay sonra kızını kucağına alacak. İsim olarak ne düşündüklerini henüz söyleyemeyen Gupse Özay ve Barış Arduç gündemde yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu