Genel

Songül Karlı Eski Eşinin Salınıvermesine Tepki Gösterdi: 13 Yaşından Beri Kazandığım Para Gitti

Songül Karlı'dan Metin Yüncü açıklaması.

Songül Karlı Eski Eşinin Salınıvermesine Tepki Gösterdi: 13 Yaşından Beri Kazandığım Para Gitti. Ünlü sunucu Songül Karlı 2012 yılında Su Gibi isimli programla tanınmıştı. Metin Yüncü ile o programdayken evlenen Songül Karlı 2017 yılında eşiyle ayrılmıştı. Dolandırıcılık iddiası ile yargılanan eski eşinin beraat kararına tepki gösterdi. Beyaz Magazin’e konuşan Songül Karlı’nın açıklamaları olay oldu.

Sunucu ve şarkıcı olan 48 yaşındaki Songül Karşı 2017’de ayrıldığı eski eşi Metin Yüncü tarafından 100 milyona kadar dolandırıldığı iddiası ile şikayetçi olmuştu. Metin Yüncü’nün aralarında bulunmuş olduğu üç kişi hakkında dolandırıcılık suçundan 10 yıla kadar hapse istenerek dava açılmıştı. Ünlü şarkıcı eşinin yaptığı arsa satışı için vekaletnameyi okumadığını sile getirmişti. “Verdiğim vekaletnamenin satış yetkisini de içerdiğini arsa satılında öğrenmiş oldum. Çok küçük yaştan beri sanatçı olarak çalışıp biriktirdiğim param gitti şikayetçiyim.” diyen Songül Karlı’nın açıklamaları dikkat çekti.

Metin Yüncü de arsayı ekonomik olarak sıkıştıkları için sattıklarını eşi Karlı’nın bundan haberi olduğunu belirtti. Yüncü “Vekaletname verildiği zaman Songül arsanın satışı olacağından haberdardı. Songül’e eski eşimle beraber olduğum yönünde bir mesaj gittiğinde bana ‘Ben sana yapacağımı biliyorum’ demişti. Suçlamalar da bu yüzden kabul etmiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Duruşma yapıldığında Yüncü’nün 10 yıla kadar nitelikli dolandırıcılık suçundan hapsi istendi. Delil yetersizliğinden dolayı serbest bırakıldı. Songül Karlı’nın beyanları dışında bir delil bulunmadığından ötürü sanıkların beraat etmesine karar verildi.

Songül Karlı ise Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına katıldı. Didem Delen, Pınar Eliçe ve Bilal Özcan’ın sunumu ile katıldığı programda söyledikleri ile şaşırttı. “13 yaşımdan beri kazandığım parayı o adam yüzünden kaybettim resmen. Bankada param kalsa televizyona çıkıp konuşmam. Bu kıskançlık olabilir mi yani, Bir lirama kadar aldı resmen. Daha önceki karılarına da aynı şeyi yapıp dolandırmış. Kadınlar benimle iletişime geçti. Ben sadece kiramı verebilecek miyim çocuğuma bakabilecek miyim diye düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu