Genel

İrem Derici’den Ayağını Öpmek İsteyen Takipçisine Olay Cevap

İrem Derici ile takipçisi arası ilginç diyalog

İrem Derici’den Ayağını Öpmek İsteyen Takipçisine Olay Cevap. Sosyal medyada sürekli gündem olan İrem Derici takipçilerinden gelen sorulara cevap verdi. Birbirinden tuhaf sorulara cevap veren ünlü şarkıcı takipçisinin sorduğu “Ayağını öpersem nasıl bir tepki verirsin?” sorusuna cevap verdi.

Son olarak göğüslerine slikon yaptırdığı haberi ile gündeme gelen İrem Derici paylaşımları ile gündem oldu. Şarkıcı Cem Belevi’nin ihanetini ifşalayan İrem Derici bu sefer takipçileri ile yaptığı soru cevap etkinliği ile dikkat çekti.

Şarkıcı İrem Derici bir takipçisinin “Ayağını öpersem nasıl bir tepki verirsin?” sorusu karşısında dikkat çeken bir yanıt verdi. “Mal mısın diye sorardım sanırım.” şeklinde cevap verdi. Katıldıı festivalden dönen Derici uçakta yüz maskesi ile olan bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı İrem Derici her paylaşımı ile dikkat çekiyor.

Ünlü şarkıcıya bir soru da “Hangi ünlü olmak isterdin?” sorusuna Sinan Akçıl’ın fotoğrafını paylaşarak cevap verdi.

Kendisini seksi bulup bulmadığı sorusuna cevap veren ünlü şarkıcı “Soru mu şimdi bu?” şeklinde yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı galerisinde kaç tane çıplak fotoğrafı olduğunu sorusuna da cevap verdi. “Yok ben tırsağımdır ne mesaj tutarım ne fotoğraf” şeklinde yanıt verdi. Ünlü şarkıcı “Alkollüyken yaptığı en saçma şey nedir?” sorusuna ise “Kulübe girerken kapısında ayakkabılarımı çıkarmıştım.” ifadesi ile yanıt verdi.

35 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine, Dantel, Değmezsin Ağlamaya, Aşk Eşittir Biz, Nereden Bilecekmiş, Bir Miyiz?, Nabza Göre Şerbet gibi şarkıları ile popülerlik kazanan ünlü şarkıcı 2014 yılında Rıza Esendemir ile evlenmiştir. 2016 yılında ise ayrılmıştır. Başarılı şarkıcılığı ile dikkat çeken ünlü şarkıcı sosyal medyada da sürekli gündem olmuştur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu