Genel

Şeyma Subaşı ve Medoo Barıştılar Mı İşte Şok Eden Karar

Mısırlı Medoo ve Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan haber.

Şeyma Subaşı ve Medoo Barıştılar Mı İşte Şok Eden Karar. Evlilik hazırlığı yaparken ayrılan Subaşı ve Alsaloussi çiftinden şok karar. Şeyma Subaşı ilişkisini bitirmesinin ardından Türkiye’ye dönmüştü ve ismi Türk iş insanı Hakan Sabancı ile anılmıştı. Fakat ikili birbirlerine arkadaş olduklarını söylemişlerdi. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’nin ilişkilerine devam etme kararı aldıkları söylendi.

İddiaya göre şu an Şeyma Subaşı kızı Melisa ile beraber sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Paris’de beraber tatil yapıyorlar. Ünlü yapımcı ve iş insanı Acun Ilıcalı ile beraber evliliğini son erdirdikten sonra paylaşımları ile olay olmaya devam eden Şeyma Subaşı uzun süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyor. İkili evlilik hazırlıkları yaparken Şeyma Subaşı bebeğini kaybetmişti. Daha sonra ayrılıp tekrar barışan çift yeniden ayrılmıştı. Şeyma Subaşı mısırlı sevgilisi için yaptırdığıı kolundaki Medoo dövmesini siyah bant olacak şekilde kapattırmıştı. Bu paylaşımı sonrası takipçileri “Tamam Şeyma kolundaki dövmeyi kapattığını Medoo gördü.” şeklinde yorumlarda bulunmuşlardı.

Şeyma Subaşı Miami’den kendine 3,5 milyon dolar değerinde ev almıştı. Ünlü fenomenin evlenmesi beklenirken ayrılık kararı alıp ülkesine dönmüştü. Ayrılık sonrası Instagram’dann açıklama yapmıştı. “Sizlerin de bildiği üzere yaklaşık 1,5 senedir beraberlik yaşadığım Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliği karşılıklı olarak anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olan şekilde anlaşmazlıklar olunca ilişkimizi bitirdik. Aldığımız karara ve yaşadığımız hassas dönemde sizlerin de saygılı ve anlayışlı olmanızı istiyorum. Değerli takipçilerin ve magazin mensuplarından rica ediyorum.” ifadelerine yer vererek bir açıklamada bulunmuştu.

1.5 yıldır aşk yaşadığı Medoo ile ayrılığa dayanamayan Subaşı yeniden barıştı. Çiftin Paris’te aşk tatiline çıktıkları söylendi. Medoo ve Melisa’nın çekilen fotoğrafları sosyal medyada olay oldu. Şeyma Subaşı’nın bu olaydan sonra herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu