Genel

Serdar Ortaç’ın Eski Eşi Chloe Loughnan’ın Yeni Sevgilisi

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan'ın yeni aşkı ile pozları olay oldu

Serdar Ortaç’ın Eski Eşi Chloe Loughnan’ın Yeni Sevgilisi. Türkiye’nin önemli popçularından olan Serdar Ortaç ile yaptığı evlilikle tanınan model Chloe Loughnan, aradığı mutluluğu sonunda buldu. Ünlü manken yeni sevgilisini sosyal medya hesabından paylaşarak herkesi şaşırttı. Chloe Loughnan’ın yeni sevgilisi ile fotoğrafları olay oldu.

2018 yılında Serdar Ortaç ile yollarını ayıran Chloe Loughnan nafaka yüzünden sık sık sorun yaşamıştı. Serdar Ortaç’ın kendisine vereceği nafakayı almadığını söyleyen Chloe Loughnan’ın adı sık sık gündem olmuştu. Pandemi sebebi ile eski eşine nafakasını geç ödeyen Serdar Ortaç borçlarından kurtulduğunu söylemişti. 2014 yılında başlayan evlilik 2018 yılında aniden bitmişti. Serdar Ortaç ile evliliğini bitirdikten sonra memleketine dönen ünlü isim sosyal medya paylaşımları ile olay oldu.

Genç model Chloe Loughnan yeni sevgilisi ile olan fotoğraflarını duyurdu. Sevgilisi ile samimi pozlarını paylaşan Chloe Loughnan yeni sevgilisinin adını vermedi. Ünlü model daha önce yaptığı açıklamada “Kumar, bize ve evliliğimize fazlasıyla zarar verdi. Biz evde aileydik, o Serdar’dı, kocamdı. Sizin bildiğiniz pop yıldızı değildi. Evimizi geçindiren, akşamları beraber yemek yediğimiz biriydi. Ben onun konser için Kıbrıs’a gittiği vakitlerde hemen eve benim yanıma dönmesini istiyordum. Eğer dönmezse ve Kıbrıs’ta olursa ilk uçakla İrlanda’ya babamın evine gidiyordum.” ifadelerine yer verdi.

2014 yılında Serdar Ortaç’la evlenen Chole Loughnan Türkiye’de uzun yıllar kaldı ve eşinin kliplerinde oynadı. İrlanda da üniversite okurken Paris’te bir mankenlik ajansından teklif gelmesinin ardından mankenlik alanında kariyerini sürdürdü.

30 yaşındaki güzel model Bu Tarz Benim’de jüri üyeliği yapmıştır. Uzun süre Türkiye’de model olarak çalıştı. Atv’deki Beyaz Karanfil isimli dizide Berrak’ı canlandırdı. İrlanda’ya geri dönen Chloe Loughnan yer aldığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu