Genel

Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Berk Oktay’ın Yeni Dizisi

Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Berk Oktay’ın Yeni Dizisi. Başarılı oyuncu Berk Oktay dün akşam ekranlara gelen sezon finali bölümü ile Yasak Elma dizisine veda etti. Oktay’ın yeni sezona yer alacağı dizi belli oldu.. Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay dün akşam yayınlanan bölüm ile Yasak Elma dizisine veda etti. Berk Oktay’ın vedası sonrası yer alacağı yeni dizisi belli oldu.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma dizisine veda eden Berk Oktay yeni sezon için Atv ile anlaştı. Ünlü oyuncu Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Bir Küçük Günışığı dizisinde rol alacak. Ünlü oyuncunun partneri ise yakın zamanda Mahkum dizisinde yer alan Seray Kaya olarak belirlendi.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Murat Aygen’in yer aldığı dizi sezon finali ile ekranlara geldi. Yasak Elma dizisinde sezon finali bölümü ile beraber kadrodan ünlü isimler ayrıldı. Ayrılan isimlerden biri de Berk Oktay oldu. NGM’nin Atv ekranlarındaki yeni dizisi Bir Küçük Günışığı isimli dizide oynayacak olan Berk Oktay, Seray Kaya ile başrol oynayacak.

Projenin detayları henüz netleşmese de dram türündeki dizinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak yapacak. Dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil ama yeni sezonda ekranlarda olması beklenen dizi fazlasıyla merak ediliyor.

YASAK ELMA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yasak Elma dizisinin sezon finali dün akşam yayınlandı. Çağatay’ın Doğan’a yaptıklarından sonra Doğan ondan kurtulma kararı alır ama yaptığı plan Ender ve Yıldız’ı da kazaya sürüklemiştir. Ender, Çağatay ve Yıldız’ın içinde bulunduğu araba uçurumdan aşağı yuvarlanır. Yasak Elma yeni sezonu ile eylülde ekranlarda olacak. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma dizisi yeni sezonda ekranlarda olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu