Genel

Meme Kanserini Yenen Canan Ergüder Yaşadıklarını Anlattı

Canan Ergüder kanseri nasıl yendiğini anlattı

Meme Kanserini Yenen Canan Ergüder Yaşadıklarını Anlattı. Behzat Ç, Güllerin Savaşı, Yıldızlar Şahidim, Menajerimi Ara gibi dizilerle bildiğimiz ünlü oyuncu Canan Ergüder geçtiğimiz sene meme kanseri ile mücadele vermişti. Armağan Çağlayan’ın Gör Beni isimli programına katılan ünlü oyuncu Canan Ergüder hastalık sürecinde yaşadıklarını paylaştı.

“Yaşadıklarım zordu çocuğum var şu an 4 yaşında. Tabi ki genç olduğum yapmak istediklerim hepsi aklıma geliyordu. Hiçbir şey kesin değil. Tekrar yakalanmayacağım kesin değil. Olan süreci mümkün mertebe en sağlıklı şekilde en başta oğlum için ailem için güçlü kalmak istedim. Eşim Kenan bana çok destek oldu, sağolsun. 4,5 ayda kemoterapiyi bitirdim. Ardından mesleğime geri döndüm. Hayata bağlı kalmak çok önemli bana danışan insanlar var. Sizi hayata ne bağlıyorsa ona sıkı bir şekilde tutunun. Bu benim için oğlum ve ailemdi.” ifadelerine yer verdi.

“Kemoyu aldıktan 2 gün sonra etkisi başlıyor. İlk aldığım ilaç daha ağırdı. O vurduğu zaman 3 gün rahat yatıyorsunuz. O üç günlük süreçte karalar bağladığım zamanlar oldu. Saçımı kaybettiğim zaman beni çok vurmuştu. Sonra alıştım bence her duruma alışıyor insan.” ifadelerine yer verdi.

46 yaşındaki ünlü oyuncu ilk evliliğini Christopher Burke ile 2006 yılında yapmıştı. 2009 senesinde ise ayrılmışlardı. İkinci evliliğini ise 2017 senesinde ise Kenan Ece ile evlendi. Evliliğinden bir oğlu oldu. Bıçak Sırtı, Binbir Gece, Behzat Ç, Bir Ankara Polisiyesi, Atlılar, Galip Derviş, Yıldızlar Şahidim, Menajerimi Ara, Oğlum isimli dizilerde yer aldı. Ayrıca Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm, Will, Kurt, Dar Elbise, Son Umut, Dar Elbise, Kaos gibi filmlerde yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu