Genel

Seda Sayan Eşin Çağlar Ökten’in Oğlu İle Bir Arada

Seda Sayan'ın cici anneliği.

Seda Sayan Eşin Çağlar Ökten’in Oğlu İle Bir Arada. Çağlar Ökten’in 11 yaşındaki oğlu ile çektirdikleri poz sosyal medyada dikkat çekti. 59 yaşındaki ünlü sanatçı 8. evliliğini 35 yaşındaki ünlü müzisyen Çağlar Ökten ile yapmıştı. Şimdi de Çağlar Ökten’in 11 yaşındaki oğlu ile beraber poz verdi.

Ünlü müzisyen Çağlar Ökten’in 11 yaşındaki oğlu ile görüşen Seda Sayan bu anları ölümsüzleştirdi. 11 yaşındaki Artur ile poz veren ünlü sanatçı sayan o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Seda Sayan’ın eşinin ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur ile verdiği pozlar olay oldu. Bazı takipçileri Sayan’a “Oğulcan Engin bunu beğenmemiştir” şeklinde yorum yaparken bazı kullanıcılar ise Seda Sayan’a cici anneliğin yakıştığını söyledi.

Mersin Tarsuslu olan ünlü müzisyen Çağlar Ökten 7 yaşından beri şarkı söylerek bu alana ilgili olduğunu belli etti. Okulda başladığı kariyerine devam etti. Küçük yaşlardan itibaren müziği hayatında önemli bir yere koyan Ökten İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Profesyonel bir şekilde müzik kariyerine devam eden ünlü müzisyen kısa süre önce ünlü sanatçı Seda Sayan ile dünya evine girdi. Son olarak Seda Sayan’ın sunduğu programda müzisyenlik yapmıştı. Başarılı müzisyenin Seda Sayan ile olan evliliğini Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin onaylamamıştı. Oğulcan Engin düğüne de katılmadı.

24 Nisan’da nikah masasına oturan ünlü çift paylaşımları ile sosyal medyada gündem olmaya devam ediyorlar. Seda Sayan düğünlerine katılmayan kayınvalidesi ve kayınpederi ile de konuştu. Mersin’e giden ünlü çiftten Seda Sayan aynı zamanda Ökten’in oğlu ile de tanıştı. Geçen haftalarda eşinin soyadını sildirmek için mahkemeye başvuran Seda Sayan Ökten soy ismini sildirmişti. Seda Sayan Çağlar Ökten’in doğum günü için saç ektirme ameliyatı hediye etmişti. Seda Sayan da slikonlarını yeniletti.

Çağlar Ökten’in oğlunun ise profesyonel bir şekilde dansla ilgilendiği biliniyor. Artur Ökten’in dans performansını izleyenler şaşırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu