Genel

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’dan Sonra Ablasıyla Da Tartıştı

Şeyma Subaşı ve Kübra Açıl birbirine girdi

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’dan Sonra Ablasıyla Da Tartıştı. En son Paris’te tatil yapan Şeyma Subaşı ardından Bodrum’a geçmişti. Eski eşi Acun Ilıcalı ile tartışma haberleri sosyal medyada bomba etkisi yaratmıştı. Bodrum’da tatil yapan sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı iddiaya göre eski eşi Acun Ilıcalı ile Bodrum’da bir araya geldi. Fakat iddiaya göre ikili arasında gergin anlar beraberinde geldi. Sosyal medyada yer alan habere göre Şeyma Subaşı çevresinde insanlara aldırış etmeden eski eşi Acun Ilıcalı’yla kızının velayeti ve nafakasına ait konularda sesini yükselterek kavga etti. Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile olan kavgası magazin gündeminde olay oldu. Acun Ilıcalı’nın ise yaşanılanlardan dolayı mekandan ayrıldığı söylendi.

Mısırlı sevgilisi Meedo ile yeniden barıştığı iddia edilen Şeyma Subaşı Paris’ten sonra Bodrum’da görüntülendi. Türkiye’ye geldiğinden beri attığı her adım olay olan Subaşı’nın eski eşi ile olan tartışmasından sonra ablası ile de gergin anlar yaşandığı iddia edildi.

Habere göre Şeyma Subaşı Bodrum Tatilinde bir iş insanı ile beraber görüntülendi. Bursa tekstilcisi olan Selim Şankaya ile görüntülenen Şeyma Subaşı özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Önceki gün bir mekanda telefonla ablası ile kavga ettiği iddia edildi. İddiaya göre bir çocuk annesi olan Subaşı özel hayatı nedeniyle kendisini uyaran ablası Kübra Açıl’a “Hayatıma kimse karışamaz Sen kimsin?” ifadelerine yer verdi. İddiaya göre Subaşı ablası ile tartıştı.

Şeyma Subaşı’nın adı son olarak ünlü iş insanı Selim Şankaya ile anılıyor. Hakkında çıkan haberlerin ardından ünlü fenomenden herhangi bir açıklama gelmedi. Ünlü fenomenin eski eşi Acun Ilıcalı ile de neden kavga ettiği bilinmiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu