Genel

İlyas Salman Adının Nereden Geldiğini Anlattı: 2,5 Yaşındaki Kardeşim Yandı

İlyas Salman'ın duygusal hikayesi

İlyas Salman Adının Nereden Geldiğini Anlattı: 2,5 Yaşındaki Kardeşim Yandı. Youtube Kanalında katıldığı bir programda hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İlyas Salman adının acıklı hikayesini anlattı. Kardeşinin gözünün önünde cayır cayır yandığını söyleyen İlyas Salman açıklamaları ile şaşırttı.

Haber Bahane isimli programın bugünkü konuğu İlyas Salman oldu. Aile yaşantısından bahseden ünlü sanatçı isminin nereden geldiğini de söyledi. “Kaç kardeşsiniz?” sorusuna “Biz 11 kardeştik aslında. 7 tanesi yoksulluk sebebi ile öldüler. 0 ile 2,5 yaş arasında. Verem, kıtlık sebebi ile öldüler. Hepsinin büyüğü ben olduğum için ölümlerine şahit oldum. Bu travmayı anlatmak için hiçbir söz yetmez. 3 kardeşiz şu an. Birini de üç sene önce beyin kanaması geçirdiği için kaybettik. Aile planlaması yoktu hiçbir şey düşünmeden çocuk yapılırdı. Ben 3,5 yaşındayken 2,5 yaşındaki kardeşim gözlerimin önünde yanarak can verdi. Malatya’da bir köydeydik annem kardeşimle ben üşümeyeyim diye teneke sobanın üzerine bir tencere su koymuş içinde de patates var. Bizde erkek çocuklarına da fistan giydirirler. Kardeşimde sobaya yanaşınca eteği tutuşmuş, Kardeşim yanıyor diye duvarları yumrukladım. Annem geldiğinde ölmek üzereydi, kasabanın yoluna çıkardılar. Yolda öldü. Benim ismim Sadık’tıı aslında. Ölünce onun ismini bana verdiler. 15 yaşıma geldiğimde 7 kardeşim ölmüştü. Şu an bile 15-20 günde bir sürekli yangın rüyası görürüm. Biri yanar benim söndürmeye gücüm yetmez.” ifadelerine yer veren İlyas Salman hikayesi ile duygusal anlat yaşattı.

72 yaşındaki ünlü oyuncu Çöpçüler Kralı, Baskın, Kibar Feyzo, Sultan, Erkek Güzeli Sefil Bilo, Beş Parasız Adam, Çirkinlerde Sever, Çiçek Abbas, Kızlar Sınıdı, Şekerpare, Aptal Kahraman, Para Babası, Sen Neymişsin Be Abi, Fakiro, Gülerken Ağladık, Naylon Karı, Karımı Aldatamam, Tatil Belası, Sen Hiç Güneşte Üşüdün Mü, Sis ve Gece, Adressiz Sorgular, Ölüm Çiçekleri Saraybosna, Lal Gece, Akasya Durağı gibi filmlerde yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu