Genel

Netflix’ten Erşan Kuneri Duyurusu 2. Sezon Geliyor

Netflix ekranlarında Erşan Kuneri rüzgarı.

Netflix’ten Erşan Kuneri Duyurusu 2. Sezon Geliyor. Netflix ekranlarının sevilen dizisi Erşan Kuneri’den ikinci sezon açıklaması geldi. Cem Yılmaz’ın sevilen komedi dizisi Erşan Kuneri Netflix ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilmişti. İkinci sezonu ile fazlaca dikkat çeken dizinin duyurusu Netflix’den geldi. Erşan Kuneri ikinci sezon mu geliyor?

Başrollerinde Cem Yılmaz’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Bülent Şakrak, Necip Memilli gibi isimler vardı. Sevilen komedi dizisinin ikinci sezonu hakkında net bir bilgi verilmemişti. Netflix resmi sosyal medya hesabından konu hakkında açıklamada bulundu. “Kuneri Film ailesi ile yine bir araya gelmekten mutluluk duyacağım. Erşan Kuneri İkinci sezon gelecek.” ifadelerine yer verdi.

Erşan Kuneri erotik film yapımcısı Erşan Kuneri’nin hapishaneden çıktıktan sonra kendini bambaşka bir serüvene atmasını konu alıyor. Tarihi, dram, korku ve komedi türünde filmler çıkararak sinema dünyasında iyi bir yere ulaşmayı hedefliyor fakat filmleri beklediği başarıyı elde edemiyor. Arkadaşları ile beraber çıktığı bu yolda her bölüme farklı film çeken Erşan Kuneri’nin hikayeleri izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmişti.

İki yılda yediden fazla film üreten Erşan, Alev, Seyyal, Altın Orani Tumtum, Feride ve Payro Kemal sinema sektöründe dikkat çekici bir yer edinmek istiyorlar. Farklı tarzlardaki filmleri ile sektörde başarı elde edemeyen Erşan Kuneri ve ekibinin ikinci sezon maceraları nasıl olacak merak ediliyor.

13 Mayıs 2022’de Netflix ekranlarında ilk sezonu ile yer alan dizinin ikinci sezonun çekimlerine başlandığı konuşuluyor fakat dizinin ne zaman Netflix’de izleyici ile buluşacağı konusunda henüz net bir açıklama bulunmamaktadır. Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu,, Zafer Algöz, Çağlar Çoruumlu, Bülent Şakrak, Necip Memilli gibi isimlerin yer aldığı Erşan Kuneri yakınca ikinci sezonu ile Netflix ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu