Genel

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Ayrıldı Mı Şok Eden İddia

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'den flaş karar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Ayrıldı Mı Şok Eden İddia. Geçen aylarda ilişkilerini bir şans daha veren futbolcu Gökhan Çıra ve fenomen Selin Ciğerci’nin ayrılık iddiası herkesi şok etti. İkinci kez nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren ikilinin arası bozuldu mu? İkili birbirlerini Instagram hesaplarından silince ortalık karıştı. İşte merak edilenler…

Şarkıcı ve fenomen olan Selin Ciğerci 2019’da futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturmuştu. Başarılı fenomen Selin Ciğerci eşinden 2021 yılında ayrılmıştı çift 2022 yılında tekrar evlendiler. Fakat bu kez de birbirlerine Instagram hesabından çıkarıp fotoğraflarını silmesi ayrılık iddialarını gündeme getirdi. 5 Karat ve Hikaye gibi şarkıları ile bilinen ünlü fenomen Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra ayrılıyor mu?

Kendisinden 12 yaş küçük Gökhan Çıra ile evliliğini 9 Eylülde bitiren Ciğerci yeniden evlenme kararı alarak nikah masasına oturmuştu. Kendi kozmetik markasını açan Ciğerci boşandıktan sonra bile eski eşi ile iş ilişkilerinin sorunsuz devam ettiğini dile getirmişti. İkili ayrılığa 4 ay dayanabilmişti. Fakat evlendikten sonra yeniden aralarının bozulmaları dikkat çekti. Kurbajn Bayramı tatilinde takipleşmeyi bırakan ünlü çiftin ayrılık iddiaları gündemden düşmüyor. Çift beraber çekildikleri mutluluk pozlarını da Instagram hesabından kaldırdı. Ayrı ayrı tatile çıktıkları söylenen çiftin bir kez daha ayrılık kararı aldığı konuşulmaya başlandı. Fakat ne Selin Ciğerci’den ne de eşi Gökhan Çıra’dan konu hakkında henüz net bir açıklama gelmedi.

38 yaşındaki Selin Ciğerci 28 Ekim 2019’da Çıra ile ilk evliliğini yapmıştı. Ciğerci’nin nikah şahidi olarak Demet Akalın yer almıştı. Transseksüel olan Selin Ciğerci 10 Eylül 2021’de Gökhan Çıra ile yollarını ayırmıştı. Duruşmaları 15 dakika sürmüştü. 5 Ocak 2022’de ise çift yeniden barışmıştı. 16 Mayıs 2022 tarihinde yeniden evlenen çiftin iki ay sonra yeniden arası açıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu