Genel

Survivor 2022’de ŞOK! Ogeday elendi sevgilisi Nisa perişan oldu

Survivor 2022 All Star yarışmasında dün gece gerçekleşen ada konseyinde adaya elenerek son veda eden isim Ogeday Girişken olurken sevgilisi Nisa Bölükbaşı perişan oldu. Survivor 2022’de All Star yarışmacıları bireysel olarak yarıştığı son dönemde eleme potasında yer alan Hikmet, Berkan, Nisa ve Ogeday potasında rakiplerine göre daha az oy alarak bu yılın Survivor şampiyonu olma hayaline veda eden Ogeday Girişken Survivor All Star 2022’den ayrıldı.

Survivor All Star’da eleme adayları arasında SMS oylaması yapıldı. Dün akşam yayınlanan konseyde SMS oylamasında düşük olan yarışmacı adaya veda etti. Ada konseyinde SMS oylamasında en az SMS’i alarak adaya veda eden isim Ogeday Girişken oldu.

Survivor Ogeday elendi sevgilisi Nisa perişan oldu

18 Haziran 2022 Cumartesi günü Survivor’dan elenen isim Ogeday oldu. Ogeday’ın vedasının ardından Nisa gözyaşları içerisinde kaldı. Öte yandan Acun Ilıcalı da Ogeday’ın elenmesinin ardından duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Ogeday’ın yakın olduğu yarışmacılardan biri olduğunu belirten Ilıcalı, kürek sporunu Türkiye’ye duyurmak isteyen Ogeday’a elinden gelen yardımı yapacağını ifade etti. Ilıcalı’nın açıklamaları sonrasında kendisine teşekkür eden Ogeday arkadaşlarıyla vedalaşarak programdan ayrıldı.

OGEDAY BU SÖZLERLE VEDA ETTİ!

Acun Ilıcalı’nın elenen ismin Ogeday olduğunu açıklamasının ardından Nisa gözyaşlarına hakim olamadı. Ogeday; Valla iyiki gelmişim iyiki sizi tanımışım. Ki Şampiyon olmam bir daha kesin şampiyon olacağım veya sonuna kadar gideceğim anlamına gelmiyordu. Her şeye sıfırdan başladım, eskiyi unutarak geldim. Çok değerli insanlar tanıdım çok değerli insanlarla yarıştım. Burada olduğum için asla pişman olmadım.

Evet psikolojik ve fiziksel olarak çok düşüşlerimiz oldu ama bir şekilde toparladık ve devam etmek istedik ve devam ettikde. Evet elendiğim için mutsuzum ama ne olursa olsun bu sekiz tane güçlü ismin arasına kalabildiğim için mutluyum. Benim için burada hikaye bitiyor. Ama tabiki de normal hayatım devam ediyor. Eminim ki birkaç tane küçük arkadaşıma burada örnek oldum. Eminimki bazı insanların hayatlarını değiştirebildim. Bu hiçbir şeyin sonu değil ama şunu çok iyi biliyorum bu duygu inanılmaz bir duyguydu. Hiç yaşamayan birinin yaşamasını da çok istiyorum. Çok güzel anılarım ve hikayelerim var. İyiki sizi tanımışım ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu