Genel

Masterchef Barbaros Yoloğlu 100 Günde Başka Birine Dönüştü

Barbaros Yoloğlu değişimi ile şaşırttı.

Masterchef Barbaros Yoloğlu 100 Günde Başka Birine Dönüştü. 2020 senesinde katıldığı MasterChef yarışması ile adını duyuran şef Barbaros Yoloğlu 100 günde değişimi ile şaşırttı. Büyük değişimini sosyal medya hesabından paylaşan Barbaros Yoloğlu son görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

2020’de Masterchef Türkiye’de Serhat Doğramacı ile finale kalan ünlü şef ikinci olarak tamamladı. Fazla kilolarından spor yaparak kurtulan ünlü isim son halini Instagram hesabından paylaştı. Barbaros Yoloğlu son halini paylaşarak açıklamada bulundu. “100 günlük değişimin son günündeyiz, bu süreçte yaşadığım zorluklarda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Dönem dönem zorluklar ile geçse de benim için çok güzel bir dönemdi. Bu bir son değil yeni bir başlangıç oldu benim için şimdi sırada 100 gün de üstüne ne koyabiliyoruz o var. Vücut geliştirme bir sanat ise kendinizi sanatkarın eline bırakmalısınız.” ifadelerine yer verdi.

“Sizi tüm hatları ile çizebilsin bırakın. Öyle herkesin dediğine kulak asmayın. Antrenör ile aranızda olan ikili güveniniz sonucunda süreceğe bağlı kalıyorsunuz gelişim kaçınılmazdır.” ifadelerine yer verdi.

BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

Samsun’da 1994 yılında dünyaya gelen Barbaros Yoloğlu liseye başlayana kadar güreşle ve farklı sporlarla uğraştı. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesine gitti. Stajyer öğrenci olarak birçok yerde çalıştı. Erzurum’da uzun bir süre çalışma hayatına devam edemedi.

2 sene sonra mutfağa tekrar girdi. Kariyer planını yaparak Masterchef’e başvurdu. Ana kadroya dahil olmaya hak kazanan ünlü isim 2020 sezonunu ikinci olarak tamamladı. Masterchef 2020 sezonunun birincisi ise Serhat Doğramacı oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu