Genel

Koronavirüse Yakalanan Sertap Erener İlk Kez Konuştu

Sertap Erener'den sağlık durumu hakkında yeni bir bilgi geldi.

Koronavirüse Yakalanan ünlü şarkıcı Sertap Erener İlk Kez Konuştu. BKM organizasyonuyla Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşma hazırlıkları yapan ünlü şarkıcı Sertap Erener’in sağlık durumu nasıl? Fakat koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı Sertab Erener’in konsere bu yüzden çıkamayacağı açıklandı. Şimdi ise Sertab Erener’den yeni bir paylaşım geldi ve sağlık durumunu duyurdu.

BKM’den yapılan açıklamada Sertap Erener’in sağlık durumu sebebi ile BKM organizasyonuyla Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olan konserinin 18 Ekim 2022’ye ertelendiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “Covid olmayın derim size. Maskemi çıkarmadım ve nereden kaptığımı da bilmiyorum. Benim gibi dikkat eden biri bile olduysa artık…” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyadan paylaştığı mesajın ardından ünlü şarkıcıya binlerce geçmiş olsun mesajı geldi.

Sakin Ol, Lal, Sertap Gibi, Sertap Erener, Rengarenk, Turuncu, No Boundaries, Painted on Water, Sade, Kırık Kalpler Albümü, Ben Yaşarım, Her Dem Yeşil, Aşk Ölmez, Ey Şuh-i Sertab isimli albümleri ile dinleyenleri mest etmeye devam ediyor.

57 yaşındaki ünlü şarkıcı Aykut Altın ile 1985 yılında evlendi. 3 yıl sonra ayrılmıştı. İkinci evliliğini Levent Yüksel ile yaptı. 1990’da evlenen ikili 1996 yılında ayrıldı. Üçüncü evliliğini ise 2015 yılında Emre Kula ile yaptı. Ünlü şarkıcı 2003 yılında Eurovision’da birinci oldu. 2003 yılında “Everyway That I Can” adlı şarkısıyla ülkemizi temsil etti ve Türkiye ilk kez birincilik kazandı. Sertab Erener’e sahnede 2’si Alman 1’i Avusturyalı diğerleri Türk olmak üzere 4 vokalist eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu