Genel

Masterchef Mehmet Şef Çıldırdı: Bunu Bir Daha Yaparsan

Masterchefte yarışmacı Mehmet Şefi sinirlendirdi

Masterchef Mehmet Şef Çıldırdı: Bunu Bir Daha Yaparsan. Başarılı şef Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı Masterchef Türkiye’de yarışmacılar zamanla yarışırken şeflerin takdirini kazanmak için olan güçleri ile yarışıyorlar. Mehmet Şef, MasterChef Türkiye’nin ekrana gelen son bölümünde sinirlerine hakim olamadı. Alper’in ‘sen’ diye konuşmasına sinirlenen Mehmet Şef, genç yarışmacıyı azarlayarak dikkatleri üzerine çekti. İşte o diyaloglar…

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Masterchef Türkiye’de yarışan yarışmacı Alper, Mehmet Şefi sinirlendirdi. Mehmet Şef üçlü düellolarda yarışmacılara “Atın düdüklüye hemen yemeğinizi, hızlıca pişirmeniz lazım. Yarım saat kaldı yetişmeyecek. Siz neyin artistliğini yapıyorsunuz oğlum? Ne zaman pişecek bu yemekler?” ifadelerini kullandı.

Yarışmacılardan Alper’in “Usta bunu bana bir ayarlasana hiç gördüğüm bir tencere değil bu” demesi üzerine şaşkınlık yaşadı fakat yarışmacıya yardımcı olmaya çalıştı. Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıya ne yapması gerektiğini sabırla gösterdi.

Düğmeye basan Mehmet Şef “Bak bitti bu kadar” diyerek şaşırttı. Yarışmacı Alper’in “Sıkıntı yok” demesi üzerine sinirlenmeye başlayan Mehmet Şef, “Yok da düğmeye basamıyorsun” diyerek genç yarışmacıya yüklendi.

Mehmet Şef ve Alper sohbet ederken Mehmet Şef lafının sürekli bölünmesi üzerine Alper’i uyardı. Alper’ “Oğlum ya ben cevap vereceğim ya da sen konuş” diyen Mehmet Şef’e “Sen konuş şefim. Sen çok güzel konuşuyorsun” yanıtını verdi. Mehmet Şef ise bu olaya kızdı. “Sen değil siz! Büyüklere siz denir! “diyerek genç yarışmacıyı azarladı. Alper heyecandan böyle konuştuğunu söyleyip özür dilese de Mehmet Şef sinirlendi.

Mehmet Şef, ise “Böyle heyecan mı olur ya, insan heyecandan kendinden büyüklere sen der mi?” diyerek yarışmacıyı uyararak şaşırttı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu