Genel

Kim Kardashian Marilyn Monroe’nin Elbisesini Patlattı

Kim Kardashian Marilyn Monroe’nin Elbisesini Patlattı. Ünlü şov yıldızı Kim Kardashian’ın 2022 Met Gala’da giydiği elbise çok konuşulmuştu. Marilyn Monroe’nun elbisesini giyen Kardashian iddiaya göre elbiseye zarar verdi. Kardashian, Marilyn Monroe’nun çok sevilen ve beğenilen elbiseye girebilmek için 7 kilo veren yıldız hakkında ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Kim Kardashian elbisenin dikişlerini patlattı ve üzerindeki ışıltılı kristallerin bazılarını kopardı.

İkonik elbiseye Kardashian ise zarar verdi. 2022 Met Gala’da giydiği elbisesi büyük bir öneme sahiptir çünkü aynı elbiseyi bundan 60 yıl önce Marilyn Monroe ABD’nin 35. Başkanı olan John F. Kennedy için bir şarkı seslendirirken giydi. Marilyn Monroe’nin unutlmayan ‘Happy Birthday Mr. President’ şarkısı o dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Marilyn Monroe’nun Başkan Kennedy için söylediği şarkıyı söylerken üzerinde olan elbise ise ulusal hazine ilan edilmişti. Seneler sonra aynı elbiseyi Kardashian giydi.

Müzede sergilenen elbise modacı Bob Mackie tarafından çizilmiştir ve Fransız kostümcü Jean Louis tarafından tasarlandı. Elbise Marilyn Monroe’nin vücuduna gire tasarlanıp dikildi. Dar elbisenin üzerinde ise 6 binden fazla kristal mevcut. Yıllarca iyi bir şekilde korunan elbiseyi bir şirket 4,8 milyon dolara satın aldı. Dünyanın en pahalı elbisesi olan elbise şimdilerde tam olarak 10 milyon dolar.

Elbise yüzde 40 ile 50 nem oranında, sıcaklık kontrollü bir odada saklanıyordu. Kim Kardashian’ın Met galasında giymesi için uygun görülmesi üzerine Kim, elbiseye girebilmek için 7 kilo verdi. Elbise Kardashian’ın özel korumaları ile evine kadar taşındı. 41 yaşındaki sov yıldızı elbise için diyete girdi ve kilo verdi. Kardashian açıklamasında “Ya giyecektim ya da galaya gitmeyecektim. Günde iki defa termal eşofman giyerek koştum. Karbonhidrat ve şekeri tamamen kestim. Elbise üzerime olduğunda sevinçten ağlamak üzereydim.” ifadelerine yer verdi. Elbiseyi galada giyen Kardashian’ın elbiseye zarar verdiği iddia edildi.

İddiaya göre elbise zarar gördü. Marilyn Monroe Collection, Kim Kardashian’ın elbiseyi yeteri kadar koruyamadığını dile getirerek işlemlerine zarar verdiği iddiasında bulundu. İddiaların üzerine elbisenin şimdiki gerçek sahibi olan aynı zamanda kiralandığı yer olan Ripley’s Believe It or Not şirketine ulaşılarak fotoğraflar gösterildi. Şimdilik şirket herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu