Genel

İbrahim Tatlıses Sahnede Öfkelendi: Gerizekalılar

İbrahim Tatlıses sahnede sinirlerine hakim olamadı.

İbrahim Tatlıses Sahnede Öfkelendi: Gerizekalılar. Başarılı sanatçı İbrahim Tatlıses önceki akşam Demirören Medya Grubu medya sponsorluğu sebebi ile yapılan “Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri” kapsamında sevenleriyle beraber eğlence dolu anlar yaşadı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses “01974’ten bu yana, 48 yıldır hep sahnedeyim. Hep sizle eğlendim size eğildim eğilmekten de şeref duydum. Bana bu şerefi siz yaşatıyorsunuz” dedi.

“Benim babamın akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim var” diyen oğlu Ahmet Tatlıses ile sorunlar yaşayan sanatçı, konserde önemli açıklamalarda bulundu.

“Bana ‘akli dengesi yerinde değil’ diyorlar. E be geri zekâlılar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?” ifadelerine yer veren ünlü sanatçı Tatlıses “Senin bütün şarkılarını biliyorum” diyen minik hayranını da sahnesine davet ederek düet yaptı.

Sanatçı Irak Erbil’den gelen Hayat ile düet yaptı. Minik hayranı ile beraber “Gelmesin” isimli şarkıyı söyledi.

Başarılı şarkıcı geçen hafta bağlandığı canlı yayında oğlu Ahmet Tatlıses’in kasasını boşalttığını dile getirdi. Ahmet Tatlıses ise babasına “Bana ihtiyaç duyduğu her an gözüm kapalı bir şekilde canımı ortaya koydum ben” diyerek çıkıştı.

Ahmet Tatlıses son olarak vasi atanması için istete bulundu. Avukatı Necmi Uğur Çelikel aracılığı ile bu durumu duyurmuştu. Avukat ise yaptığı açıklamada “İbrahim Tatlıses ile müvekkilimin arasında bulunan ve komuoyuna yansıyan haksız suçlamalar ve apır ithamlar söz konusu. Sn, İbrahim Tatlıses’in yaşam kalitesini ve elde edilen kazanımlarını korumak amacıyla TMK 405-406 maddeleri gereğince kısıtlanması ve buna bağlı olarak İbrahim Tatlıses’ten maddi ve manevi menfaat sağlaması mümkün olmayan mahkeme tarafından belirlenecek bir kişinin kendisine vasi olarak atanması talepli dava açıyoruz. Bahsi geçen konu ile ilgili detayları kamuoyunu bilgilendireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu