Genel

Necip Memili’ye Hırsızlık Şoku En Yakınları Hırsız Çıktı

Necip Memili ve Didem Memili'nin evine hırsız girdi

Necip Memili’ye Hırsızlık Şoku En Yakınları Hırsız Çıktı. Başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Necip Memili evlerindeki ziynet eşyalarının eksildiğini anlayınca evine kamera düzeneği kurma kararı aldılar. Eşyalarının evdeki hizmetliler tarafından çalındığı açığa çıktı. Hizmetli eşyaları geri vermeyince ünlü çift karakola giderek şikayetçi oldular.

42 yaşındaki ünlü oyuncu Necip Memili ve eşi Didem Memili’nin Sarıyer’de bulunan evine Fatma T. isimli bir kadın çalışan olarak geliyordu. Didem Hanım son haftalarda yüzbinlerce lira değerindeki ziynet eşyalarının kaybolmaya başladığını fark etti. Çift bunun üzerine evine bir kamera düzeneği kurdular. Kameralarda çalışanları Fatma T.’nin eşyaları temizlik kovasına koyup oradan da poşetlerle çıkardığı ortaya çıktı. Çift karakola gidip konu hakkında şikayette bulundular.

Fatma T. ise Didem Memili’nin kendisine verdiğini takılardan haberi olmadığını dile getirdi. Olayla ilgili bir soruşturma başlatıldı. Evden 3 adet altın pırlantalı küpe, 2 pırlanta yüzük, lüks marka kadın çantaları, altın bilezik, 4 altın kolye ve birçok değerli kıyafet çalınmıştır.

Ünlü oyuncu Necip Memili Arka Sokalar, Hakkını Helal Et, Yaprak Dökümü, Pusat, Bez Bebek, Gece Gündüz, Aynadaki Düşman, Hanımın Çiftliği, Firar, Yalan Dünya, Dila Hanım, Bedel, Ulan İstanbul, Kehribar dizilerinde yer aldı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem’da Evliya Çelebi’yi canlandırdı. Ardından Dolunay ve Şahsiyet dizilerinde yer aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerle beraber yer aldığı Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterini canlandırdı. Kanunsuz Topraklar dizisinde Ali’yi canlandırdı. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş dizisinde Kılıç Hicaz karakterine hayat verdi. Netflix ekranlarında yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde Amin Faryadi’yi canlandırdı.

Ayrıca Halam Geldi, Sürgün İnek, Kaçma Birader, Şeytan İcadı, Kimya, Yok Artık, Sen Ben Lenin, Ah Belinda gibi filmlerde de yer almıştır. Ünlü oyuncu 2020 yılında Didem Dayıcıoğlu ile evlendi. Asya adında kızı vardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu