Genel

Kadir Büyükkaya: Kombin paketleri ile erkekleri büyük bir dertten kurtarıyoruz

Kadir Büyükkaya Shop markasıyla yurt dışına açılan Kadir Büyükkaya, erkek giyiminde yeni trendin kombinler olduğunu söyledi: “Erkekler giyime kadınlar gibi saatler harcamak istemiyor.”

ensonhaber.com

Tutkusunu işi haline getiren girişimcilerden Kadir Büyükkaya, 2019 yılında kurduğu Kadir Büyükkaya Shop markası ile kendi başarı hikâyesini yazmaya devam ediyor. Lisans eğitimini reklamcılık üzerine yapan, ardından İstanbul Moda Akademisi’nde styling ve görsel tasarım eğitimleri kendini geliştiren Büyükkaya, bugün erkek giyim sektörüne yön veren isimler arasında. Markasının ünü Türkiye sınırlarını aşan başarılı iş insanı, erkek modasındaki yeni trendlere dahil açıklamalar yaptı.

“MÜŞTERİLERİMİZE EN İDEAL KOMBİNLERİ SUNUYORUZ.”

Erkek giyiminde yeni trendin kombinler olduğunu belirten Kadir Büyükkaya, “Kombin giyim modasına öncülük eden markaların başında geliyoruz” deyip ekledi: “Erkekler giyime kadınlar gibi saatler harcamak istemiyor. Şıklığa ve rahatlığa önem veriyorlar ama ayna karşısında vakit geçirmek onlara göre değil. Yakın döneme kadar bu konuda annelerinden, eşlerinden ya da sevgililerinden destek alıyorlardı. Artık kimseye ihtiyaçları yok. Çünkü biz onlara tarzları ve kullanım alanlarına göre en ideal kombinleri sunuyoruz.”

“MODANIN BİR BÜTÜN OLDUĞUNA İNANIYORUZ.”

Kadir Büyükkaya Shop olarak takım elbise ve casual (günlük) kombin konusuna odaklandıklarını belirten başarılı girişimci şöyle konuştu: “Bünyemizde yer alan, her biri alanında en iyi isimlerden oluşan stilist ve modacılarımızla kombin tasarımlar yapıyoruz. Bu konuda iddialıyız. Aslında müşterilerimize sadece kıyafet satmıyoruz. Onların tarzlarını bulmalarına da yardımcı oluyoruz. Büyümemizde bu yaklaşımımız önemli yer tutuyor. Biz modanın bir bütün olduğuna inanıyoruz. Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan kombinlerimizle trendleri belirlemeye devam edeceğiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu