Genel

Sinem Kobal’dan Doğum Sonrası Fit Paylaşım

Sinem Kobal doğum kilolarını çabuk verdi

Sinem Kobal’dan Doğum Sonrası Fit Paylaşım. İlk kızları Lalin’i kucaklarına aldıktan sonra ikinci kez anne baba olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın pozları dikkat çekiyor. Ünlü çift geçen mayıs ayında ikinci kez anne baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Magazinden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ikiliden Sinem Kobal doğum sonrası ilk paylaşımını yaptı. Ünlü oyuncu doğum kilolarını hızlı verdi.

Küçük Sırlar, Selena, Dadı, Belalı Baldız, Analar ve Anneler, Yüz Yüze, Gönül İşleri gibi dizilerde yer alarak tanınan ünlü oyuncu Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine girmişti. 2020’de ilk kızları Lalin, 2022 mayıs ayında ise ikinci kızları Leyla dünyaya geldi. Beykent Üniversitesinden mezun olan ünlü oyuncu doğum yapmasının ardından 2 ay geçmesine rağmen doğum kilolarını verdiği görüldü.

Oyunculuğa ara vererek vaktini kızları ve eşiyle geçirme kararı alan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sıklıkla paylaşım yapmıyor fakat nadir olarak paylaştığı postlar ise gündem oluyor. Güzelliği ile dikkat çeken taze anne Sinem Kobal doğum sonrası fotoğrafları ile sosyal medyada bomba etkisi yarattı. 6 milyondan fazla takipçisi ile Instagram hesabından derin sırt dekolteli siyah bir elbise giyerek fotoğraf paylaşımı olay olmuşken şimdi de tatil pozu geldi. Bir kayalığın üzerinde oturduğu fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafına emoji koyarak paylaştı. Paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal gözlerden uzak bir hayat yaşıyorlar. Atv ekranlarında yer alan Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu olan Kenan İmirzalıoğlu ise daha önce Deli Yürek, Alacakaranlık, Yazı Tura, Acı Hayat, Kabadayı, Son Osmanlı Yandım Ali, Ejder Kapanı, Ezel, Uzun Hikaye, Karadayı, Cingöz Recai, Mehmed: Bir Cihan Fatihi gibi dizi ve film projelerinde yer almıştır. 48 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu Altın Koza, Altın Kelebek, Sadri Alışık Ödülü gibi birçok ödül kazanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu