Genel

Justin tv Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izle Kralbozguncu Taraftarium24 Selçuk Sports Alanya Bjk canlı maç izle

Taraftarium24 Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izle Kralbozguncu Justin tv Selçuk Sports Alanya Bjk canlı maç izle. Selçuksports Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izle Şifresiz Kralbozguncu Bein Sports Jestyayın Justin TV Alanya Beşiktaş maçı kaçak izle linki Alanyaspor Beşiktaş canlı izle Netspor tv Alanyaspor Beşiktaş maçı izle taraftarium24 bedava Beşiktaş canlı maç izle Alanya BJK kesintisiz izle selçuk sports tv beşikktaş maçı canlı izle ücretsiz beIN Sports 1 canlı izle şifresiz Matbet Jojobet bein sports 1 canlı yayın maç izle.

Geçtiğimiz sezonu 64 puanla 5. sırada bitiren ve Avrupa kupalarına katılma şansını 1 puanla kaçıran Alanyaspor , yeni sezona 4-2’lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle başladı. Francesco Farioli ile devam ediyorlar; Serkan Kırıntılı, Juanfran ve Nemanja Milunovic gibi tecrübeli (37, 33 & 33) isimlerle sözleşme yenilemediler. Savunmaya Jure Balkovec, orta alana Arnaud Lusamba ve Idrissa Doumbia (kiralık), forvete Zinedine Ferhat takviyeleri yaptılar. Erencan Yardımcı’yı 1 sezon daha kiraladılar. İlk hafta kalede Marafona değil, altyapıdan yetişen Yusuf Karagöz vardı. Stoperlerden biri Menemenspor’dan aldıkları Furkan Bayır’dı; orta alanda altyapıdan yetişen bir diğer isim Yusuf Özdemir forma giydi. Sakatlıkları bulunan Efecan Karaca ve Famara Diedhiou büyük ihtimalle Beşiktaş karşısında oynamayacak. Umut Güneş maç saati netleşecek.

Rachid Ghezzal’in 90+6’da attığı golle Kayserispor’u 1-0 yenerek yeni sezona giren Beşiktaş’ta Welinton, Atiba Hutchinson ve Josef de Souza sakatlıkları nedeniyle deplasman kafilesinde yer almadı. Cenk Tosun da cezası sebebiyle forma giyemeyecek… Teknik direktör Valerien Ismael uzun süre 3’lü savunma ile takımı çalıştırdıktan sonra ligin ilk maçına 4’lü ile başladı. Alanya deplasmanında da 4’lü ile devam edecektir. Beklerde Valentin Rosier ve Arthur Masuaku izlemeye devam ederiz; stoperde Romain Saiss banko, partneri Emrecan Uzunhan olabilir. Orta alanda Gedson Fernandes, hücum merkezinde Wout Weghorst, sağ açıkta Rachid Ghezzal yeri garanti olan diğer isimler… Gedson’la orta alanı üçleyecek 2 forma için 4 aday var: Berkay Vardar, Kartal Kayra Yılmaz, Necip Uysal, Salih Uçan.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu