Genel

Karakol Klibi İle Tepki Gören Mabel Matiz’den Açıklama

Mabel Matiz'den Karakol açıklaması geldi

Karakol Klibi İle Tepki Gören Mabel Matiz’den Açıklama. Ünlü şarkıcı Mabel Matiz tepki gören şarkı klibi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü şarkıcının Karakol adlı şarkısının klibi LGBT unsurları barındırdığı gerekçesi ile oldukça eleştirilmişti. Twitter’de “HaddiniBilMabelMatiz” isimli etiketle bazı kesim duruma tepki göstermişti. Mabel Matiz’den konu hakkında ilk kez açıklama geldi.

Şarkıcı Mabel Matiz Karakol klibi hakkında söylenenlere cevap verdi. RTÜK’de kliple ilgili müzik kanallarına yayınlamamaları gerektiğini söylemişti. Yaşananların ardından Mabel Matiz açıklamada bulundu. “Ağlıyorum fakat sevinçten. Karakol’u bu kadar güzel sardığınız ve beğendiğiniz için minnettarım. Mesajlarınıza yetişemiyorum.” dedi. Matiz açıklamasında “Daha çok fazla hikayemiz var anlatacağımız. İnsana, hayata dair bugüne kadar şarkılarımda müziğimde anlattım. Bundan sonra da anlatmaya devam edeceğim.” ifadelerine yer verdi.

Birçok ünlü isim Mabel Matiz’in şarkısını ne kadar beğendiğini söylemişti. Gülşen “Kulakları söylenen yapılan bütün saçmalıklara tıkayan insanlar bu şarkıya açıyorlar. Mable oydu yine kalplerimizi hep var ol.” ifadelerine yer verdi.

Hazal Kaya ise şarkıyı ne kadar beğendiğinden bahsetti. “İzlemeye doyamadım canım benim. Senin büyük hayranınım” ifadelerine yer verdi. Berna Laçin ise “Mabel Matiz ne yapmış da haddini bilecek, Şarkın çok güzel olmuş.” ifadelerine yer verdi.

36 yaşındaki ünlü şarkıcı Mabel Matiz’in gerçek adı Fatih Karaca’dır. Gök Nerede, Yaşım Çocuk, Baya gibi albümleri ile müzik dünyasının sevilen isimlerinden biridir. Mabel Matiz yeni şarkıları ile hayranlarını coşturmaya devam ediyor. Gel, Sultan Süleyman, Sarışın, Ahu, Ya Bu İşler Ne, Toy, Bir Hadise Var, Boyalı Da Saçların, Mendilimde Kırmızım Var, Değilsin, Fırtınadayım, Aşk Yok Olmaktadır, Sarmaşık, Öyle Kolaysa gibi şarkılarla müzik dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu