Genel

Burak Özçivit’e Bakü’de Coşkulu Karşılama: En İyi Türk Aktörü

Bakü'ye giden Burak Özçivit ilgiyle karşılandı.

Burak Özçivit’e Bakü’de Coşkulu Karşılama: En İyi Türk Aktörü. İkinci kez baba olmanın hayalini kuran Burak Özçivit geçen gün Azerbaycan başkenti Bakü’ye indi. Kuruluş Osman dizisindeki rol arkadaşını ziyarete giden ünlü oyuncu büyük ilgiyle karşılandı. İlk oğlu Karan’ın ardından ikinci kez baba olacağını öğrenen ünlü oyuncu eşi Fahriye Evcen’i hediyelere boğmuştu. Azerbaycan’a inen ünlü oyuncu “En iyi Türk aktör” slagonı ile karşılandı.

Atv ekranlarında yayınlanan reyting rekorları kıran Kuruluş Osman isimli dizinin başrolü Burakk Özçivit yakın arkadaşı ile buluşmak için Bakü’ye gitti. Kuruluş Osman dizisinin Şamil Alp’i ile Bakü’ye gelen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Aynı zamanda rapçi olan Jaffa ile buluşann Özçivit fotoğraf çekildi. Azerbaycanlı gazeteci olan Hacı Nuran’da Burak Özçivit’i karşılayan isimlerden biri oldu. Hacı Nuran, Burak Özçivit ile olan pozunu sosyal medya hesaplarında paylaşıp “Çok beklenen misafir sonunda geldi. Türk dünyanın en iyi aktörü Azerbaycan’da da çok seviliyor.” şeklinde bir not ile paylaştı. “Onu havalimanında karşılayanlar arasında ben de vardım hem dostuz hem de filmlerini hayranım. Oldukça arkadaş canlısı biridir kendisi. Burak Bakü’de düzenlenecek olan kickboks üzerinde yarışmalarda seyirci olarak davetlimizdir. Her biriniz benim aynı ayı misafirimsiniz. Giriş serbest.” şeklinde not düştü.

2019 yılında Atv ekranlarında yayınlanmaya başlanan Kuruluş Osman isimli dizide Osman Bey karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burak Özçivit 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile dünya evine girmişti. 2019 yıllarında oğulları Karan dünyaya gelmiştir. Aşk Sana Benzer, Kardeşim Benim, Kardeşim Benim 2, Can Feda gibi filmlerde yer alan başarılı oyuncu aynı zamanda Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Kara Sevda gibi dizilerde de yer almıştır. 37 yaşındadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu