Genel

İbrahim Tatlıses Vasiyetini Duyurdu: Çocuklarım Düşman Olmasınlar

İbrahim Tatlıses konserde vasiyetini açıkladı.

İbrahim Tatlıses Vasiyetini Duyurdu: Çocuklarım Düşman Olmasınlar. Usta türkücü İbrahim Tatlıses Çeşme’de sahne aldığı esnada vasiyetini duyurdu. Uzun zaman sonra ilk defa Çeşme’de konser veren sanatçıyı dinlemeye kızı Dilan Çıtak ve nişanlısı Levent Dörter de geldi. Çeşme’deki konserde duygusal anlar yaşayan ünlü sanatçı yaptığı itirafla herkesi şaşırttı.

İyi bir baba olmadığını belirten ünlü sanatçı “Mesleğimden dolayı her zaman geziyorum, her gün başka bir yer. Çocuklarımın yuvamın başında olamıyorum ama ben hakikatten gerçek bir babayım. Vasiyette bulunan İbrahim Tatlıses “Eğer bir gün ölürsem sizleri birbirinize emanet ediyorum. Kardeşler olarak birbirinize sahip çıkın, aranızda bir düşmanlık olmasın.” ifadelerine yer verdi. Kız çocuklarına hayranlığını dile getiren İbrahim Tatlıses “5 Kızım 2 oğlum vardır, Dilan keşke erkek olsaydı. Bu kadar delikanlı bir kız daha tanımadım. Dilan’ı çok geç buldum ama kızım olduğu için onunla gurur duyuyorum ben.” ifadelerine yer verdi.

Büyük oğlu olan Ahmet Tatlı ile aralarındaki gerilim devam eden İbrahim Tatlıses büyük oğlunun ihanetine uğradığını dile getirmişti. “Ben vurulunca kasayı boşalttı.” ifadelerine yer vermişti. Konserlerine devam eden İbrahim Tatlıses başarılı kariyer hayatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İlk evliliğini Adlet Durak ile yapan İbrahim Tatlıses bu evliliğinden üç çocuğu oldu. Ardından 1979 tarihinde Kara Yazma’da Perihan Savaş ile ilişkisi başladı. elek Zübeyde isminde kızı dünyaya geldi. Ardından Perihan Savaş ile şiddet haberleri gündeme geldi. 1983 filminde Günah isimli film çekimlerinde Derya Tuna ile aşk yaşamaya başladı ve ikinci oğlu İdo dünyaya geldi. Asena ile olan birlikteliği sebebi ile Derya Tuna’dan ayrıldı.

Silahlı saldırıya uğradıktan sonra Ayşegül Yıldız ile evlendi. Bu evliliğinden Elif Ada isimli kızı dünyaya geldi. Ayrıca Işıl Çıtak ile olan birlikteliğinden ise Dilan Çıtak dünyaya geldi. Dilan Çıtak başarılı kariyer hayatı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. İbrahim Tatlıses’in çocuklarından sadece İdo ve Dilan Çıtak müzik ile ilgilenmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu