Genel

Seda Sayan’dan Çağlar Ökten’e Romantik Sözler

Seda Sayan'ın eşine romantik sözler.

Seda Sayan’dan Çağlar Ökten’e Romantik Sözler. Ünlü sanatçı Seda Sayan eşi ile romantik anlar yaşadı. Daha önce 7 kez evlenen ünlü sanatçı bu kez aşkı Çağlar Ökten’de bulmuştu. 24 Nisan’da evlenen ikilinin aşkı sosyal medyada gündem oldu. Ünlü çift nikah sonrası balayı için Fransa’nın Paris şehrine gitmişti. Türkiye’ye dönen ikili yeniden tatile çıktı. İlk olarak Hollanda’ya giden ünlü çift daha sonra Yunanistan’ın Mikonos adasına tatile gitmişti.

Aşklarını sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü çiftten Seda Sayan adeta aşk sarhoşu gibi ardı ardına paylaşımlarda bulundu. Mutluluk pozlarını ardı ardına paylaşan ünlü sanatçı “Sevgilim” diye not düştü.

59 yaşındaki sanatçı Seda Sayan 2022 yılında sevgilisi Çağlar Ökten ile dünya evine girmişti. Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ise bu evliliğe karşı çıkmıştı. Düğüne katılmayan Oğulcan Engin annesinin evliliğini onaylamadığını belirtmişti.

Yandı Pilav Tavası, Seda Sayan’la Baş Başa, Ya Benim Olursun, Git Demesi Kolay, Yeter Ki İste, Sensizliğe Yanarım, Sıkı sıkı, Ah Geceler, Gecelerce Ağlarsın Unutma, Aşkla, Seda Sayan 2012 albümleri ile başarı elde eden ünlü isim İftira, Yağmur Altında Eriyorum, Karagözlüm Ölesim Var, Tabi Tabi, Son Sözüm, Düşerim, Gel Günaha Girelim şarkıları ile müzik piyasasında büyük bir yer edinmişti.

Ünlü sanatçının eşi Çağlar Ökten ise 35 yaşındadır. Babası elektrik teknisyeni olan Çağlar Ökten küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe oldu. Klasik Türk müziği eğitimi alan ünlü isim günümüzde de profesyonel olarak müzik ile ilgilenmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu