Genel

Ayşe Yüksel’den Demet Akalın Açıklaması: Onunla Tanıştıktan Sonra Hayal Kırıklığı Yaşadım

Ayşe Yüksel'den şok eden Demet Akalın açıklaması

Ayşe Yüksel’den Demet Akalın Açıklaması: Onunla Tanıştıktan Sonra Hayal Kırıklığı Yaşadım. Survivor 2022 All Star dördüncüsü olan Ayşe Yüksel Bir Başka Youtube Kanalı’nda İrem Erbaş’ın konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara samimi bir şekilde cevap verdi. Genç isim, Demet Akalın ile tanışma hikâyesini anlattı.

Ayşe Yüksel açıklamaları ile şaşırttı. “Survivor Yasin Obuz, Demet hanımın sunuculuk yaptığı programın konuğu olmuştu. Ben de Yasin Obuz’un yanına gitmiştim. Henüz Survivor’a katılmadım. Kulisle stüdyoda ayaküstü tanıştım kendisiyle. “Bu sene SMS’leri buna mı atıyoruz?” dedi. Ben de “Buna mı?” diye şaşırdım. Tanıştıktan sonraki ilk izlenimim iyi olmadı açıkçası. Sonrasında arkamdan konuşmuş “Yasin ile beraber geldi. Benden SMS istedi” gibi bir söylemde de bulunmuş” ifadelerine yer verdi.

Nagihan’ın Survivor açıklamaları sorulduğunda “Nagihan’a hak verdiğim konular elbette var. Herkes fazlasıyla mücadele etti. Nisa sakar olduğunu kendisi de söylüyordu vertigosu varmış. Herkesin kendine göre bir emeği var. Yorum yapsak ne değişecek kızın elinden kupayı alıp yeniden oylama yapacak halimiz mi var?” ifadelerine yer verdi.

Nisa’nın hak edip etmediği sorulduğunda “Performans anlamında şampiyon olur dediğim isim Nisa değildi. Ama kitle olarak baktığımda evet Nisa’nın şampiyon olabileceğini tahmin ettim. Adem’in şampiyon olmasını isterdim muhteşem bir mücadelesi vardı. Demek ki insanlar Survivor’a farklı bir bakış açısı ile bakıyorlar. Eskiden olduğu gibi performans olarak iyi olanlar ön planda değildi. Z kuşağının hakim olduğu bir Survivor’dı bu sezon. Ama kadın birinin şampiyon olmasına sevindim.” dedi.

Survivor’da kimin şampiyon olması gerekirdi sorusuna ise “Bence ben olmalıydım. Benim dışımda da Adem abinin olmasını isterdim.” ifadelerine yer verdi. Bir daha katılıp katılmayacağı sorusuna ise “Bence benden bu kadar ama Acun abinin ikna kabililiyeti çok yüksek.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu