Genel

Barış Akarsu’nun Filminde Yer Alacak İsmail Ege Şaşmaz’ın İnanılmaz Değişimi

İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu Tarzı

Barış Akarsu’nun Filminde Yer Alacak İsmail Ege Şaşmaz’ın İnanılmaz Değişimi. Başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz son olarak Barış Akarsu’nun hayatını anlatan filmde yer alacak. 2007 senesinde trafik kazası sebebi ile hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı sinemaya uyarlandı. Bergen, Naim Süleymanoğlu, Müslüm, Dilber Ay gibi isimlerden sonra başarılı sanatçı Barış Akarsu’nun hayatı da filme uyarlandı. Filmde Barış Akarsu’yu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz’dan ilk fotoğraf geldi. Ünlü oyuncunun son halini görenler fazlasıyla şaşırdı. Barış Akarsu’ya ikizi kadar benzetilen İsmail Ege Şaşmaz şaşırttı.

2007 senesinde trafik kazası sebebi ile hayatını kaybeden Barış Akarsu kaldırıldığı hastanede beş gün yoğun bakımda tedavi gördü ve yaşamını yitirdi. Hayat hikayesi sinemaya aktarılacak olan İsmail Ege Şaşmaz birçok dizi ve filmde yer almıştı.

Güneşi Beklerken isimli dizi ile televizyon hayatına giren ünlü oyuncu Güne Bakan dizisinde Rüzgar’ı canlandırdı. Serçe Sarayı dizisinde Tolga’yı canlandırdı. Aşk Yalanı Sever dizisinde Serdar’a hayat veren ünlü oyuncu Aşk Laftan Anlamaz dizisinde İbrahim karakterini canlandırdı. Lise Devriyesi, Mehmetçik Kutül Amare dizilerinde yer aldı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Faysal karakterine hayat verdi. Saklı dizisinde Kemal’i canlandırdı. Elkızı dizisinde Harun Karasu karakterine hayat verdi.

28 yaşındaki ünlü oyuncu başarılı kariyeri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şimdi de Barış Akarsu Merhaba isimli dizide yer alacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu