Genel

İbrahim Tatlıses’ten Derya Tuna Paylaşımı: Ana Kraliçemsin

İbrahim Tatlıses'ten Derya Tuna'ya olay sözler.

İbrahim Tatlıses’ten Derya Tuna Paylaşımı: Ana Kraliçemsin. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna paylaşımı olay oldu. Oğlu İdo’nun annesi olan Derya Tuna’nın doğum gününü kutladı. Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in 18 senelik ilişkileri bitse de dostlukları halen devam ediyor. Tatlıses, Derya Tuna’nın yeni yaşını nostaljik bir fotoğraf paylaşarak kutladı. 70 yaşındaki ünlü sanatçı, doğum günü mesajında “Sen hem İdo’nun anası hem de benim ana kraliçemsin” ifadelerine yer verdi.

1983 senesinde aşk yaşamaya başlayan Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses 18 yılın ardından ayrılma kararı almıştı. Türkiye’nin ilk mankenlerinden olan Derya Tuna “İyi ki İdo’nun annesiyim. Onların mutlu olması benim için çok önemli. Gelinimi tıpki kızımmış gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum. Oğlum ve ailemle beraber huzurluyum.” ifadelerine yer vermişti.

Derya Tuna eski defterleri kapattığını dile getirmişti. “Çapkınlıkla erkeklerin suçu yok bana göre, ben bile güzel bir kadın görünce dönüp bakıyorum. Hanımlar lütfen bana kızmasın. Ama kadınlarından bir hareket gelmeyince erkeklerin yapacağı bir şey kalmaz.” ifadelerine yer vermişti.

İbrahim Tatlıses’ten ayrıldıktan sonra erkeklerin yanına yaklaşmasına korkup korkmadıkları sorulduğunda Tuna “Neden korksunlar ki, İbrahim Bey ile evlenirken benden korktular mı?” ifadelerine yer verdi.

Tatlıses eski eşinin doğum gününü kutladı. 57 yaşına giren Derya Tuna’nın doğum günü hakkında konuşan ünlü türkücü eski eşi ile fotoğrafını paylaştı. “İyi ki doğdun. Hem İdo’nun annesisin hem de benim ana kraliçemsin.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu