Genel

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Nişan Törenine Ünlüler Akın Etti

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Nişan Törenine Ünlüler Akın Etti. İki senedir yaşadıkları dolu dizgin aşk evliliğe doğru adım adım ilerliyor. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yüzükleri taktı. 30 yaşındaki Demet Özdemir ve 37 yaşındaki Oğuzhan Koç nişanlandılar. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlilik yolundaki ilk sağlam adımlarını attılar.

Son olarak alışveriş merkezinde görüntülenen Özdemir her şeyin yolunda gittiğini söylemişti. Sette yoğun çalıştığı için fırsat bulduğu ilk anda alışverişe çıktığını belirten Özdemir düğün tarihinin net olmadığını detaylar belli olduğunda magazine de bildireceklerini söylemişlerdi.

Sana Bir Sır Vereceğim dizisindeki Aylin karakter ile tanınan ünlü oyuncu daha sonra Kurt Seyit ve Şura dizisinde Alina’yı canlandırmıştı ünlü oyuncu ardından Çilek Konusu, No: 309, Erkenci Kuş gibi dizilerde yer alarak ününe ün katmıştı. 2019’da başlayan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Zeynep Göksu karakterine hayat veren ünlü oyuncu ayrıca sinema projelerinde de yer almıştır. Tut Sözünü ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? isimli sinema filmlerinde yer alan ünlü oyuncu iki yıldır  Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyordu. Ünlü oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile nişanlandı.

Aile arasında bir isteme töreni ile nişanlanan çiftten Demet Özdemir isteme töreninde beyaz sade uzun kollu bir elbise tercih etti. Kahvelerin içilmesinin ardından ise yüzük merasiminde pembe saten bir kıyafet seçen ünlü oyuncunun saçı topuzdu. Oğuzhan Koç ise siyah bir takım giydi. Ünlü çiftin hayranları sosyal medya üzerinden tebriklerini iletmeye devam ediyorlar.

Sevgilisi Oğuzhan Koç hakkında daha önce açıklama yapan Özdemir “İkimizde birbirimizin şansıyız. Mutluyuz.” ifadelerine yer vererek Oğuzhan Koç’a olan aşkını ilan etmişti. Daha gelinlik seçmediğini söyleyen Özdemir onun için uzun zamanını ayıracağını da söylemişti. Özdemir ve Koç’un nişan töreninin ardından düğün tarihi merak edilmeye başlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu