Genel

Ünlü İsim Eşcinsel Olduğunu Duyurdu

Bahar Candan lezbiyen olduğunu açıkladı.

Ünlü İsim Eşcinsel Olduğunu Duyurdu. İşte Benim Stilim isimli program ile tanınan Bahar Candan sosyal medya hesabından eşcinsel olduğunu açıkladı. Magazin dünyasının ünlü ismi Bahar Candan lezbiyen olduğunu açıklayarak takipçilerini şaşırttı. Nihal Candan’ın kardeşi Bahar Candan lezbiyen olduğunu açıkladı. Resmi Instagram hesabından açıklama yapan Bahar Candan fazlasıyla dikkatleri üzerine çekti. Televizyon yayınlanan magazin programlarında tanınan Bahar Candan ilginç açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti. Dubai’de tatil yapan ünlü isim “Birazdan özel hayatım hakkında açıklamada bulunacağım. Artık saklamak istemiyorum herkes duysun.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü isim Bahar Candan çok geçmeden başka bir hikayede paylaşımda bulundu. Lezbiyen olduğunu belirten ünlü isim “Arkadaşlar ben artık kafamda bazı şeylerin üstesinden geldim. Artık herkes duysun ki kadınlardan hoşlanıyorum.” ifadelerine yer verdi. Bahar Candan’ın takipçileri ise bu durum karşında şok oldu. Candan’a destek mesajları yağdı.

17 Şubat 1998 tarihinde dünyaya gelen ünlü isim İşte Benim Stilim yarışması ile ismini duyurmuştu. Hukuk okuyan ünlü isim Nihal Candan’ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ikinci kızıdır. Yaptığı hareketler ve mimikler ile dikkat çeken ünlü isim “Dondurma gibisin.” isimli şarkısını çıkardı. “Dom Perignon” isimli şarkıya çektiği klip ile olay oldu.

Birkaç ay önce girdiği mekanda darp edilmişti. Bahar Candan bu olayın ardından sabah programlarında yer alarak dikkatleri üzerine çekti. Şimdi de lezbiyen olduğunu duyuran Bahar Candan açıklamaları ile olay oldu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu